Beoordelingen van Van der Valk Theaterhotel Almelo

Recente recensies van Van der Valk Theaterhotel Almelo

5 sterren na 38 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

te weinig saus, geen boter

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld. Goed eten en strak op tijd geleverd. Ook de attentie werd heel erg gewaardeerd

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had iets warmer mogen zijn. De hoeveelheid was ruim voldoende.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel tevreden ! Was heerlijk en heel goed verzorgd. Even een communicatie probleem over het afhalen ☺️ Maar gaan zeker vaker bestellen !

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De bestelling was mooi op tijd en was nog lekker warm. Het vlees was lekker mals. Echt een aanrader.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd geleverd. Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel en makelijk te bestellen en werd snel bezorgd door een vriendelijke medewerker. Ook waren we verrast door de goede kwaliteit van het eten. Heerlijk gegeten voor een redelijke prijs!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren tapas laten bezorgen. Het was heerlijk en precies op tijd gebracht. Voor herhaling vatbaar!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top verzorgd, wel matig salade in verhouding met het aantal personen! Verder ziet het barbecue pakket er goed verzorgd uit!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was uitstekend

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smaakvolle tapasbox, aanrader!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We bestelden onverwacht en konden binnen half uur de bestelling voor 4 personen ophalen. Het vlees was heerlijk mals. De salade fris en knapperig en de aardappeltje waren geweldig! Heerlijk gekruid ! Thanks !

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Het eten had een goede temperatuur. De patat was wat slap door warmte/vocht wellicht is daar nog een oplossing voor.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bestelling werd keurig op het afgesproken tijdstip geleverd.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker en heerlijk warm. We hebben even op de bestelling moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt, was erg lekker, goed verzorgd en punctueel bezorging. Alle warme gerechten waren na het voorgerecht nog lekker warm en frites erg knapperig. Top, heeft ons 25 jarig huwelijk toch nog dat extra's gegeven👍😉

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anders dan de eerste keer dat we bestelden , zat het vlees nu in silverpapier met de saus , dat vinden we niet handig , vorige keer zat de saus in een apart bakje. Maar het eten was heerlijk

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en netjes op afstand afgeleverd. Kwaliteit van de tapas liet te wensen over. Taaie spare ribs, té hard gefrituurde kipstukjes en alles was lauw bij aflevering. Smaken waren wel prima.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapas, keurig op tijd, nette levering

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk om zo snel een dergelijk lekker diner te krijgen

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat we kregen was lekker zoals gewent van solera. Helaas zaten de spareribs en de saus bij de uienringen er niet bij. Hierover gebeld en er werd gezegd dat het geld werd terug geboekt. Maar niks gezien op mn bankrekening. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service lekker gegeten, Jammer dat er bij het eten geen rauwkost was..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker, goed bezorgd maar we hadden verwacht dat er ook warme gerechten bij zouden zijn. Ondanks dat goed bevallen.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima. Keurig op tijd bezorgd. Tip, de saus voor sla en cocktail graag apart leveren. Zat een te veel op.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was onze eerste keer thuisbezorgd . het was fantastisch geregeld en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hetgeen wij besteld hebben was prima van kwaliteit. Echter wij misten de friet, de salade en de vijgencompote. Deze onderdelen zijn niet geleverd, hoewel ze wel vermeld werden bij de bestellijst. We werden goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en daardoor was het niet zo vervelend dat de bestelling wat later arriveerde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanaf moment van het mailtje dat het onderweg was en de bezorger aan de deur, was ruim 20 minuten. Hierdoor waren de gerechten lauw. Heel jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben hamburgers en de mixed grill besteld. Deze waren prima van smaak. Net als de aardappelwedges, patat en de gemengde salades. Alles was netjes ingepakt, lekker warm en meer dan voldoende. Bestelling was precies op de afgesproken tijd. Bestelproces was makkelijk. Extra melding gehad via de email dat bestelling onderweg was. Wat heel prettig is. Kortom zeker voor herhaling vatbaar.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben erg lekker gegeten en het eten was op tijd.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als in het restaurant, mooi geserveerd, stipt op tijd, vriendelijk

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Asperges waren heerlijk. Mixed grill werd geleverd zonder salade en friet.... daardoor wel beetje karig.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, zag er verzorgd uit, bezorging helemaal goed...

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Abnormaal lekker ! En vers! Echt top!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, zoals we gewend zijn van jullie. Eén minpuntje, de hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade maar de salade vonden wel erg weinig voor met zijn tweeën. Bij onze bestelling ging wat fout, tot 2x toe, dat kan gebeuren, we maken allemaal fouten. Maar jullie hebben dit keurig opgelost, dank daarvoor!