Beoordelingen van Van der Valk Theaterhotel Almelo

Recente recensies van Van der Valk Theaterhotel Almelo

4 sterren na 423 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online te bestellen en we hebben gesmuld van alle heerlijke tapa's.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Burgers waren niet gebakken. Alleen opgewarmd.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met zorg bereid en bezorgd. Kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer divers en bij bezorging was het nog goed heet. Voor herhaling vatbaar.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk. Alle gerechten waren met zorg klaar gemaakt en de box was ruim vol voldoende 2 personen. We misten wel 2 sausjes, maar die werden snel nageleverd met ook wat extra's.🙂

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten! Op tijd bezorgd. Alleen de varkenshaas tapas was een beetje taai

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat had ik eerder moeten weten, dat je thuis ook heerlijke Tapas van Solera, Van der Valk, kunt eten! Alles perfect verzorgd, super tevreden!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Da nachos waren deze keer verpakt in een schaaltje met de sausjes daar al bij in. Daardoor was de helft van de nachos bij thuiskomst al slap en niet lekker.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben Heerlijk gegeten. Alles was lekker warm. Er was veel variatie. De losse tapas hapjes op het menu zijn zeker een aanrader. Ook de toetjes waren super ! En ook nog voor een leuke prijs ! Uitstekend

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld, snel bezorgd en heerlijk gegeten. Warm genoeg gebleven.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed van smaak en lekker warm. Echt een aanrader. En na een te vroege bezorging, een nieuwe L bezorging op de juiste tijd! Top van jullie.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de vierde keer besteld. Vandaag gevraagd of het eten iets later bezorgd kon worden, geen enkel probleem. Lekker, goede service..!!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was gewoon fantastisch. En wij zijn nogal moeilijke eters :)

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere Tapas. Ze waren de nacho's vergeten. Gebeld en het werd snel nabezorgd metals extra cheesecake. Wat een service. Geweldig.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Bedankt voor uw compliment, fijn om te lezen. Nogmaals onze excuses voor het ontbreken van de nachos. Fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was warm en dat is zeker een pluspunt. Prijs kwaliteit verhouding vond ik wel wat ondermaat. De bakjes waren gesealed en waarschijnlijk verwarmt in een steamer?! Daardoor zat er veel vocht in de bakjes. Al met al wel prima qua smaak. Volgende keer kom ik toch liever bij Solera zelf ipv te bestellen.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:De koks bereiden de gerechten zoals u dat van ons gewend bent. Voor het behoud van de kwaliteit en de warmte hebben we gekozen voor de verpakking met seal. Dank voor uw beoordeling. We zien jullie graag live in ons restaurant terug zodra het weer mag. We missen jullie enorm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer netjes oo tijd bezorgd. Kwaliteit van Solera erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren echt niet te vreten. Hele rare en nare smaak. Verder was de varkenshaas ook niet heel lekker, heel taai. De kipfile was wel super en heb zelf de curry gekregen waar ik om vroeg. Bezorger was ook aardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en goed gevarieerd. Leuke en gezellige bakjes en makkelijk te serveren. Top !

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super snelle en goeie service personeel ook super klantvriendelijk

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben niks aan te merken! Alles was goed verzorgd en het eten was heerlijk!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voorgerecht, hoofdgerecht heerlijk! Alleen het nagerecht ( fruitsalade ) staat niet in verhouding met de prijs die ervoor betaald wordt. Voor de rest prima verzorgd. Vanavond proberen we de tapas!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Aanbevelenswaardig, goede kwaliteit, zeer ruime porties

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vond het vleesgerecht wat rommelig. Wat heel goed was, was de separate verpakking van alle onderdelen. Met name de rauwkost was zeer smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Beetje jammer dat we 45 minuten moesten wachten omdat het druk was en onze bestelling ook nog niet klopte. Het eten wat er wel bij zat was heel lekker.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit waren heel blij met de levering. Wel ontbrak er 1 gerecht, dit kan natuurlijk gebeuren. Alles werd netjes in bakjes geleverd en smaakte super goed!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker maar lauw

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4x schnitzel besteld royale porties , salade was top en het appelmoespotje doet je denken aan van der valk. 1x gebakken aardappelen besteld, a €2,75. Dan valt er schijnbaar een portie friet weg. De gebakken aardappelen waren een grote teleurstelling. We kregen 5 wedges gekookt in schil, ruim 50 cent per wedge. 1x mixed grill was lekker en ook zeer royaal! We hadden de pech dat de bezorgster ons maar een gedeelte van de bestelling had afgeleverd. Gelijk telefonisch contact opgenomen. Ze had een gedeelte nog in de auto en zou dit weer terug komen brengen. Helaas werd dit 25 minuten later. Waardoor ik nogmaals heb gebeld, met de vraag of gaat ze eerst de overige bestellingen wegbrengen. Het antwoord was 'dat zou kunnen...' als u niet tevreden bent kunt u alsnog contact met ons opnemen en wordt de gehele bestelling nabesteld ... terwijl er al 3 een schnitzel op hadden. Niet zo leuk. Uiteindelijk ontbrak er een appelmoespotje, nadat we het overige gedeelte hadden gekregen. Vol

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top hotel top personeel heerlijk eten nu genieten van de laatste uurtjes top geregeld al met al heerlijk weekend gehad

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren twee gerechten vergeten.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Tournedos was doorgevakjdn, terwijl we medium hadden gevraagd. Voorgerecht en hoofdgerecht tegelijk serveren is niet fijn doordat het hoofdgerecht koud wordt

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top, precies op de afgesproken tijd, goed verpakt waardoor nog prima op temperatuur. Voor herhaling vatbaar.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd tapas pakket.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, keurig op tijd bezorgd

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer meer dan heerlijk dankjewel.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ongelooflijk lekker. Supervers, gloeiend heet en razendsnel bezorgd. Stipt op tijd. Almeloërs zijn bevoorrecht met zo'n restaurant in hun stad. Ik beveel IEDEREEN aan om bij van der Valk eten te bestellen.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

eten was heerlijk. perfecte hoeveelheid voor twee personen. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was opgewarmd en niet vers bereid. De mixed grill was ronduit niet lekker. De varkenshaas was een egale gummi bal, de sparerib taai en de groenten tilden het nog wat omhoog. Wat een tegenvaller voor €15,50. De gebakken aardappeltjes ontbraken, de moes zelfs twee keer. Het eten was lauw. Bezorging was wat later, en erg aardig. Voor ons team van basisschool de Telgenborch reden om dit niet nog eens te bestellen. Zonde van het vlees...

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! En ook heel veel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden er meer van verwacht de smaken vonden wij niet lekker.. De nachos waren incompleet (geen kaas,room en guacamole)

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fijn verblijf gehad! Ondanks Corona genoten van het lekkere en en ontbijt! We konden het afhalen in het hotel en er was een tafel gedekt bij aankomst.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Hartelijk dank voor uw beoordeling, fijn dat u uw waardering uitspreekt over wat momenteel nog wel mogelijk. Uiteraard hopen wij u binnenkort ook weer echt te mogen bedienen. Dat is wat wij het liefst doen.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, warm en op tijd.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk eten. vriendelijke bediening

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk tapas gegeten. Volgens mij verwachtte men nog meer mensen, want mijn vrouw en ik kregen de hoeveelheid niet weggewerkt. De biefstuk en kip met rode pepers, alsmede de garnalen staken er culinair bovenuit !

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar en er zat veel groente er bij

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service om het op deze manier te doen! De bestelling was snel gearriveerd, en was compleet. Zag er verzorgd uit en het eten zelf was heerlijk!

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Hartelijk dank voor uw compliment.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties maar vlees van mixed grill was een beetje flauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Koud, prijs kwaliteit verhouding is een beetje veel / dit geldt ook voor de kwantiteit. Dus opsommend dit was niet de moeite / geld waard.(dit niet meer)

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes verpakt allemaal maar qua smaak echt niet de moeite waard. Niet bijzonder en veel ‘kant en klaar’ met weinig smaak. Kwaliteit zeker niet in verhouding met de kosten.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. De koks bereiden de gerechten zoals u dat van ons gewend bent. Voor het behoud van de kwaliteit en de warmte hebben we gekozen voor de verpakking met seal.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was ontzettend droog, de cheesecake zat nauwelijks smaak aan. Zelfs ik kan het beter en ik heb geen koksopleiding gedaan. Het was duidelijk dat het vlees ingevroren is geweest

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was hoed, eenvoudig zelf op te warmen thuis met de bijgeleverde instructie. Het eten werd op tijd bezorgd

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebakken aardappeltjes waren niet lekker.. Waren donker van kleur en te zacht. Bovenop de schnitzel lagen twee complete onbewerkte paprika’s . Met steel en binnen in nog de zaadjes. Maar de schnitzel was lekker. Had aangegeven te pinnen maar bezorger komt zonder pinautomaat. Hebben dus contant betaald. Hij heeft wel voorgesteld dat hij terug wou komen met pinautomaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed gesmaakt en goed verzorgd !

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik kreeg niet alles meegeleverd bij het afhalen. Ik werd gebeld en mij werd gezegd dat ik een deel vergeten was, maar dat was echt niet aan mij gegeven. Het eten was erg lekker, maar niet erg warm tot koud. Desondanks genoten van het eten, maar duidelijk ruimte voor verbetering.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon eten bij solera is veel lekkerder en smaakt toch anders. Je kunt 6 uur aanklikken om te bezorgen en wanneer je alles afgerond hebt, krijg je een mail dat ze 25 minuten later komen. Wanneer het dan 20 over 6 is, krijg je een mail dat ze onderweg zijn en vervolgens duurt het nog 20 minuten... tja dan zijn de frietjes koud, die bovenop liggen. Dit was dus eenmalig voor ons. Dan maar wachten wanneer we weer live kunnen eten bij solera of dock

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend! Voor herhaling vatbaar

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, het was heel goed verzorgd en zeker voor herhaling vatbaar!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed eten voor een goed prijs!! Zaten prop vol en het was heerlijk.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en meer dan voldoende. Alles was warm wat warm moest zijn.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had belini met zalm besteld. Ik snap dat in deze tijd het misschien anders is maar de wraps die erbij zaten ipv de belini waren net karton dus vies jammer. de carpaccio was wel heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Enig punt van kritiek: op de website staat veel meer aangegeven als bevat geen gluten dan er in werkelijkheid geleverd werd. Gelukkig hebben jullie dit goed op de doosjes aangegeven maar de verwachting was anders. Voor de rest heerlijk gegeten.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Dank voor uw beoordeling. Wij hebben 3 glutenvrije tapasgerechten in ons assortiment op de website en door een aantal producten apart te verpakken konden we nog wat meer gerechten glutenvrij meegeven in uw bestelling. Mocht u het een volgende keer graag anders zien dan mag u dat zeker doorgeven bij de volgende bestelling.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Rondje tapas was top!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten maar was te laat

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Fijn te horen dat het lekker is geweest, onze excuses voor wachten tijdens het afhalen.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste 2 bestellingen waren al erg veel afgekoeld bij aankomst en koud. Dat is jammer wat het eten is van een goed en smakelijke kwaliteit als het warm is.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden warme en koude tapas en sangria en het was heerlijk

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden de warme en koude tapas en het was heerlijk

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten keurig op de afgesproken tijd bezorgd en vriendelijke bezorgster. Alle gerechten waren goed op smaak en warm genoeg. Porties ruim voldoende. Wij vonden het heerlijk maar we hopen wel snel weer in het restaurant te kunnen eten.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede kwaliteit. Helaas geen bestek meegelever wel service.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Dank voor het compliment, voor gasten van ons hotel stellen wij ons servies beschikbaar bij het afhalen van de maaltijden. Indien gasten het meenemen naar huis dan zit er niet standaard bestek bij inderdaad.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam lekker warm aan. We hebben er heerlijk van genoten.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Schnitzel was gefrituurd in de pan in boter is vele malen lekkerder. De Hamburger was te doorbakken daardoor erg droog. Een echt goeie hamburger hoort in t midden toch wat meer Rose te zijn.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het verblijf was top!! Prachtige kamer en een fijn ontvangst. De reden dat ik 3 sterren heb gegeven is vanwege het eten. Vanwege de maatregelen moesten we eten bestellen en op de kamer opeten. Dit was verder geen probleem, maar het eten zelf was erg slecht. Het was deels koud en sommige stukken vlees waren extreem vet. De volgende keer kies ik voor de snackbar. Het ontbijt in de volgende ochtend was wel weer erg goed!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben een lekkere maaltijd gekregen. Ondanks de corona, maken ze hier er het beste van!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer 👍🥂

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Dank voor het compliment Marjon!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Een klein feestje thuis met deze lekkere tapas op tafel.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele mooie, duidelijk omschrijving van de gerechte en makkelijke bestellijst. Top

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heeeerlijk. Alles was keurig op tijd klaar.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De nachos waren lekker. De quesedillas was wat kaal, hier had ik meer van verwacht. Ook de Chili spareribs misten de Chili smaak. Het vlees was wel mals. De hamburger was goed, maar wat aan de vette kant.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Dank voor de feedback!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed op tijd, heerlijk warm en het smaakte voortreffelijk.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het rondje tapaskaart is een echte aanrader!!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgt maar het eten was niet zoals we gewend zijn van solera helaas. De ketjap saus van het vlees was waterig en het vlees smaakte niet zoals we het gewend waren. De spareribs waren ook niet speciaal

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. De koks bereiden de gerechten zoals u dat van ons gewend bent. Wij kunnen ons voorstellen dat de beleving wel anders is. Hopelijk mogen we u snel weer in ons restaurant ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was geweldig, bij de kamer afgeleverd. Het eten was lekker. Niet erg warm mee helaas maar de smaak was goed. Er was een gerecht bij wat echt niet lekker was en hebben we helaas moeten weggooien. Naam brood met knoflook. Het was zo dik ingesmeerd, niet te eten. De rest van de gerechten waren lekker qua smaak.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Dank voor uw feedback en beoordeling.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Tapas warm voor 2 personen besteld. Bij ons miste de tapas kip, bakje chili saus zat er wel bij. Vond de prijs kwaliteit niet realistisch.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was top! Natuurlijk niet zo als wanneer je in het restaurant zit en je t ‘vers’ vanuit de keuken op je bord hebt. Maar dit was lekker en goed!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De carpaccio was echt verrukelijk en vol van smaak, maar de hamburgers vielen tegen de kaas was vet waardoor t broodje ook vet was, en het vlees was droog waardoor t uit elkaar viel....

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer attent dat er een bedank kaartje in zat We hebben heerlijk gegeten

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima voor elkaar smaakte goed👍🏻

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren heerlijk en goed warm! Snel bezorgd en compleet met potje appelmoes 😉

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was keurig op tijd, warm en heerlijk van smaak. Salade was vers, frietjes knapperig en de zalm en schnitzel smaakten erg lekker.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Door het gedekte tafeltje in onze hotelkamer heerlijk genoten van het lekkere eten. Eten wat lekker warm en het smaakte heerlijk!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ook al moet je het zelf afhalen, toch heerlijk gegeten.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit en hoeveelheid uitstekend!

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Hartelijk dank voor het compliment!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker! TOP

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk genoten. Prijs kwaliteit sluiten uitstekend aan. Zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Dank voor het compliment, fijn te lezen. Graag tot een volgende keer.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Het moet wel iets langer in de oven dan de omschrijving zegt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer prima, heerlijk gegeten!,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De varkenshaas was helaas een beetje aan de droge kant. Te veel doorbakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de salade met kidneybonen niet bij de bestelling zat. Verder was alles prima.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Bedankt voor uw positieve beoordeling, fijn om te lezen. Onze excuses voor het ontbreken van de salade.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn man had de burger besteld. Deze was echt heerlijk vond hij. Ik had de varkenshaas en vond die eigenlijk te droog. Verder goed voor elkaar..

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De friet was minder niet krokant voor de rest was het eten prima! Alleen de wachttijd was erg lang !

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was taai. De kip honing met mozzarella lag op de bodem vast geplakt. Het is klaar gemaakt en in de magnetron op gewarmd. We vonden het niet te eten.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. De koks bereiden de gerechten zoals u dat van ons gewend bent. Voor het behoud van de kwaliteit en de warmte hebben we gekozen voor de verpakking met seal.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

40 minuten langer gewacht dan op de website aangegeven Mixed grill alsof het uit de magnetron kwam Spareibs enige wat we hebbrn kunnen eten, dus maar gedeeld met elkaar

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Erg jammer te horen dat u niet tevreden bent. De koks bereiden de gerechten zoals u dat van ons gewend bent. Na bereiding worden de gerechten pas verpakt en geseald.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren 4 jaar getrouwd en normaal gingen we uit eten. Gelukkig een mooie tapas box kunnen bestellen, zo werd het uit eten in eigen huis. Jammer dat ik geen foto kan delen, maar alles was netjes verpakt en smaakte heerlijk! Fijn ook dat we op de hoogte werden gehouden hoe het met de bestelling stond en wanneer ze onderweg waren. Dit gaan we vaker doen.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Bedankt voor uw compliment, fijn om te lezen. Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Restaurant kwaliteit eten tegen een betaalbare prijs en bezorging stipt op tijd. Echt een aanrader!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar, goed warm, erg smakelijk en ruim voldoende. De prijs kwaliteit verhouding is ook erg goed.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het tapas eten was heerlijk. Maar ik kreeg een verkeerde bestelling. Het lekkerste gerechtje ontbrak en van een ander gerechtje waren er 2. Dat vond ik erg jammer, je betaald wel de prijs voor een restaurant maaltijd alles met elkaar.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Bedankt voor uw compliment, fijn om te lezen. Onze excuses voor de verkeerde levering, hier heeft onze chefkok zojuist contact met u over gehad. Graag zien we uw volgende bestelling tegemoet.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Macro's waren taai. Aardappel werd er waren koud

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deels smaakte het als vanouds. Maar deels niet de kip Chili was echtanders. De Sangria was lekker maar de plastic fles wS ontluisterend.dom van ons is dat wij alles warm besteld hadden. Beter is om te bestellen met een afmaakinstructie, wat ook mogelijk was

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Dank voor uw reactie, de koks bereiden de gerechten zoals u van ons gewend bent en verpakken dit met zorg voor kwaliteit en warmte. Vervelend dat u de kipchili als minder goed heeft ervaren. U heeft inderdaad ook de optie om gerechten die vers bereid zijn zelf nog te verwarmen.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en het heeft heerlijk gesmaakt.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Bedankt voor het compliment!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies zoals we verwacht hadden.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima verzorgd 👍

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, meer dan genoeg.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Bedankt voor uw compliment, fijn om te lezen.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben hier echt niet van kunnen genieten. De bezorger was erg vriendelijk maar het eten was lauw. Het vlees was zompig,waarschijnlijk door de manier van opwarmen. Het zag eruit als en smaakte naar een magnetron maaltijd uit een gaarkeuken. De friet was heerlijk gekruid maar lauw en taai. De salade was niet te eten, zurig en niet knapperig. De puree leek uit een zakje te komen. Helaas een teleurstelling. Ik heb wel eens anders van jullie gehad. Dit is allemaal van te voren bereid en in de verpakking opgewarm en dat was echt te proeven.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. De koks bereiden de gerechten zoals u dat van ons gewend bent. Voor het behoud van de kwaliteit en de warmte hebben we gekozen voor de verpakking met seal. Wij nemen persoonlijk contact met u op morgenochtend.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top eten voor weinig kregen veel miste alleen de garnalen maar buiten dat was het top

Reactie van Van der Valk Theaterhotel:Bedankt voor uw compliment, fijn om te lezen.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er onbraken 2st. gerechtjes. Inktvisringen en Monzarella sticks. Ook had het wel iets warmer mogen zijn. Kwaliteit was goed.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben tapas besteld, 2 personen warme gerechten. Het was heerlijk! We hadden alleen een apart bestelling geplaatst voor onze ouders. Dit zat door onze bestelling. Dat was een beetje jammer. Maar het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zoals je van hen verwacht. 100% tevreden.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgrerechtjes prima. Schnitzel was goed. Kipfilet in mixed grill mals. Toch ook wat tegenvallers. Varkenshaasje was vrij droog en redelijk smaakloos. De spareribs in mixed grill ook. Bijgerechten oke, bleekselderij in salade wel erg overheersend. Niet helemaal de kwaliteit zoals gewend bij jullie en voldeed daarmee niet aan verwachting. Bezorging keurig op tijd.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was redelijk tot goed Hadden verschillende smaken sparreribs wisten niet voor wie wat was. Hadden wat meer krokant gemogen waren

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De warme tapas box was ruim voldoende voor 2 personen. Het opwarmen was simpel en het heeft lekker gesmaakt. Wel hebben we de gezellige ambiance van Solera gemist, hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk, snel, lekker en erg goed verzorgd in deze coronatijd.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ontbrak één van de bestelde gerechten. ( pastasalade)

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Taco besteld: Koude taco Ongebakken taco Goeie kip Knoflookbrood: Slap/nat Nachos Lekker! Hotel: Vies tapijt Prachtig hotel 1 vriendelijke man (mooi pak weinig haar en stond rond 23:30 bij 559 voor de deur) Rest van personeel zwaar ongevomiveert en onvriendelijk

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zoals altijd goed! Netjes op tijd kunnen afhalen. Verder was prima verpakt waardoor het nog warm was bij thuiskomst.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker tapas

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn ouders hebben genoten!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Tapasbox Theaterhotel voor 2 pers. Echt een aanrader! Heerlijke gerechten, meer dan voldoende en op tijd klaar.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service Fantastische box

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd bezorgd , lekker en warm. Miste alleen de aardappeltjes maar daar word ik morgen netjes voor gebeld om het op te lossen. Super dat de restaurant samen werken, daardoor is de keuze reuze ! Bedankt

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Keurig corona proof afgeleverd. En fan-tas-tische maaltijd gehad. Zeker een aanrader.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De Mixedgrill was niet lekker en leek op een magnetronmaaltijd leek.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Ook de bezorging was goed, precies op de afgesproken tijd was de bezorger er. Wel vond ik dat er wel erg veel plastic verpakking was. We hadden echt een enorme berg plastic afval nadien. Iets wat in deze tijd toch eigenlijk niet meer kan en m.i. ook wel andere oplossingen voor zijn.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is precies op tijd geleverd, heerlijk van smaak, warm en ruim voldoende. 👍

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis gedineerd met tapas, aanrader !

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed te eten maar de vorige keer was het veel meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was, ondanks Corona tijd en zelf warm maken, erg lekker. Er was genoeg en de bijgevoegde gebruiksaanwijzing, duidelijk. Dat dit kan in deze moeilijke tijden, wordt door ons erg op prijs gesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en voor elk wat wils! Ook voor niet vleeseters genoeg keus, fijn om niet apart te hoeven bestellen. We hebben achteraf nog wat gewijzigd in de bestelling en dit was geen enkel probleem. We kregen zelfs nog een fles wijn erbij! Kortom, heerlijk eten en topservice!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Verwacht geen high cuisine. Het zijn opwarm-maaltijden die geseald in plastic bakjes worden geserveerd (het lijkt een beetje op wat je in ziekenhuizen krijgt). Wij begrijpen dat er wegens de omstandigheden rond covid geen voltallig keuken team aan de slag kan (het zijn moeilijke tijden). Maar als tip aan het vd Valk team: communiceer niet op de website dat de maaltijden vers en restaurant-waardig zijn. De prijs kwaliteit staat namelijk niet in verhouding. Het hotel nam het sportief op en was zeer vriendelijk!! Goede service, top team in Almelo.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en op tijd

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk de tapas warm en genoeg voor 2

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

O.a. nacho's besteld. Totaal anders dan een paar weken terug. Deze was zo slecht. Kreeg nu een bakje nacho's met daarboven een een beetje gehakt (zeer droog) met 2 sausjes. Contact gezocht met Solera en zal teruggebeld worden. Helaas niet gebeurt.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, warm, vers, en goede porties.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lijkt meer een magnetronmaaltijd in die plastic bakjes. Plastic folie gaat er moeilijk af,

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar voldoende warm en goede bezorging

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en kwaliteit. Heerlijk gegeten!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed,maar komt lauw aan. Verder perfect! Grt.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was er precies op de afgesproken tijd, echt top! Het eten was lekker maar qua prijs verhouding vond ik het niet helemaal waard.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later bezorgd maar binnen de marge. Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker in orde!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matig. Weinig en duur betaald.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij waren niet te spreken. Zijn altijd vaste klant op het terras en in jullie restaurant. In verhouding vond ik prijs kwaliteit nu echt duur. Ook kregen wij maar de helft van de bestelling. Dit is 40 minuten nadien na geleverd. Dus qua gezelligheid en eten viel alles in duigen. Julkie mogen contact met ons opnemen.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben vandaag cheescake besteld. Zeker de moeite waard was super lekker

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten! Erg handig dag je het thuis lekker kan opwarmen!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De patat was super hard en de kip heel droog. Wel lekker van smaak, jammer dat het niet goed gebakken was.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was super! We hadden extra frietjes bij besteld, maar er waren al te veel frietjes bij geleverd, waardoor wij het niet op hebben gekregen. En ja, wij zijn grote eters!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Moeizame bestelling. Weinig keus uit societeit Opgeroepen om op te halen, was verkeerd. Toen het eten er was niet opgeroepen. Geen peper en zout bijgeleverd. Carpaccio was redelijk, zalm wel okee, frietjes en salade niet meer fris Ophalen was niet fijn

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor onze dochter hadden we de kip drumsticks besteld, deze waren echter wat aan de pittige kant voor een kind van 7. Ook zat de verse fruitsalade die in het menu omschreven stond, hier niet bij en waren er ook vleugels ipv alleen drumsticks. Onze spareribs honing en de schnitzel, waren redelijk oké, maar we kregen geen aardappelwedges bij de spareribs (zoals omschreven in het menu), maar frietjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Snelle bezorging hielp niet het warm te leveren. De smaken waren niet zoals we in het restaurant gewend zijn. Volgende keer kiezen we weer wat anders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Als u het eten bedoelt, dat was prima. De hotelservice eveneens. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Alle gerechten verzorgd en mooi verpakt. Mooie porties.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De carpaccio was erg lekker, het vlees bij het hoofdgerecht droog

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was zeer slecht Voor 40,- euro besteld Het meeste weggegooid.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het verrassend goed! Heerlijk gegeten, ruim voldoende (zelfs te veel voor ons) en bestellen en ophalen ging soepel. Het eten was ook goed heet. Voor herhaling vatbaar :-)

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet duidelijk wat wat was.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super tapa’s koud en warm om thuis zelf op te warmen. Gaat prima met de beschrijving: in de oven 8 min 180 gr.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was helaas niet geheel compleet. 1x salade ontbrak

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vega

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de warme tapazbox was allemaal heerlijk, hadden als extra de spareribs erbij genomen, een aanrader!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het idee achter deze service is prima en zodoende zeker met de Kerstdagen erg aanlokkelijk. Helaas was de uitvoering een heel stuk minder. De bestelde varkenshaas bleek behoorlijk taai en droog te zijn, de schnitzel absoluut niet mals maar eerder hard. En de bijgeleverde frites waren slap en op het moment dat we ze uit de zak haalden (binnen 1 minuut na aflevering) eigenlijk ook al nagenoeg koud. Zeker niet voor ons voor herhaling vatbaar en ik zal het ook iedereen afraden om dit in de toekomst te gaan doen. Gezien de prijs die je voor betaald had ik toch echt meer kwaliteit verwacht.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was degelijk. Varkenshaas was taai. En geen groente onder de spareribs. En vond zelf de salade lekker. Maar niet iedereen is gediend van feta en olijven. Misschien handig om hier een keuze in te geven. Beetje amateuristisch voor zo'n restaurant.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet superwarm. Was vorige week veel warmer. Smaak was echter heerlijk!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk tapas box voor twee personen besteld. Het was super lekker en zag er netjes en verzorgd uit. Absoluut een aanrader.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte heerlijk! We zijn heel tevreden. Ook over de bezorging. Het eten is echt nog heel warm als het wordt bezorgd, ontzettend goed over nagedacht. Ook is de hoeveelheid meer dan genoeg!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was in 1 woord geweldig, we hebben er van genoten.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees iets aan de droge kant. Verder prima. Goed warm en véél!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De presentatie/verpakking is super! Het eten is goed op temperatuur, echter het vlees varkenshaas was droog. Het lijkt erop dat deze is doorgegaard op de manier hoe die verpakt is.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten dat we kregen was goed, helaas niet compleet en ook niet alles goed warm. Toch hebben we er wel van genoten.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Prima prijs/ kwaliteit . Goed van temperatuur en goede porties.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, echt een aanrader de tapasbox

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige en snelle bezorging. Alle producten zijn degelijk en netjes verpakt. Alles is compleet en voldoende, zelfs meer dan op de kaart staat. Goed warm gebleven en heerlijk bereid. Witte wijn erbij besteld en die was zelfs gekoeld. 100 punten!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De “Tapas rondje kaart” besteld. Geweldig om de vele verschillende gerechtjes te kunnen proeven. Door de goede verpakkingen, was alles nog goed op temperatuur en hebben we echt heerlijk gegeten. Een echte aanrader !

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Schotels, verzorgd op gemaakt, lekker. Bezorging perfect. Aanrader

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We twijfelde om eten te bestellen, zou het wel warm zijn, is het wel genoeg, is het wel lekker. Maar we hebben heerlijk gegeten!! Het eten was ruim voldoende....

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kan nog geen beoordeling geven,daar de bestelling pas op 2e kerstdag om 18-00u, wordt geleverd!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Prima kwaliteit/prijs verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Werd op de minuut op tijd bezorgd.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruim voldoende, warm

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten van de tapas. Het was heel goed verzorgd met een duidelijke instructie erbij. De bezorging was ook prima, kwam keurig op het afgesproken tijdstip.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk erg veel gaan we zeker vaker doen 👍

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar wij vonden de warme hapjes niet echt erg warm. We hebben het in de magnetron weer warm gemaakt.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdens verblijf lock-down, geweldig hoe jullie ermee omgingen. Pracht locatie, geweldig personeel mn. Roos en Loes. Wij komen zeker terug.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je voor 40 euro aan eten besteld voor 2 personen dan verwacht je toch wat, helaas viel het erg tegen. Eten was lauw, gefrituurde gerechten waren slap en taai en de nachos was 1 kleffe klont. Erg jammer. Zou niet zo snel weer iets bestellen.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere en royale porties. De gerechten meegenomen naar huis (half uur rijden) maar was nog wel warm.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaakvolle tapas voor 2 personen, het was echt ontzettend veel maar we hebben genoten.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kwam 20 minuten te laat, daardoor was het eten nog wel warm, maar niet heet. De patat was zelfs bijna koud en daardoor taai. De maaltijden zagen er goed uit en de porties zelf waren zeer ruim, maar doordat het niet heet was kwamen de smaken niet goed tot hun recht, wat jammer was. De patat werd geleverd in papieren zakjes, met Remia mayonaise in sticks, niet eens in een bakje of eigen mayonaise zoals overal op de webzijde staat. Het zag er meer uit alsof het zo van een cafetaria kwam, dan uit de keuken van van der Valk. De salades waren smakelijk. Verder konden we de verfrissingsdoekjes wel waarderen, en de lollies, leuk maar meer iets voor kinderen. Helaas denk ik dat we hierdoor niet snel een tweede keer een bestelling zullen plaatsen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben het afgehaald. Vlotte bediening en maaltijden vielen in de smaak.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, meer dan genoeg en mooi op tijd bezorgd! Doen we nog eens😊

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk gegeten.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet alleen compleet maar ook lekker en ruim voldoende. Goed verzorgd en op tijd bezorgd. Hartelijk dank.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed dat jullie bellen dat het iets later komt Patat was lauw. Verdee was alles heerlijk. We hebben er van genoten

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed maar de bestelling was niet goed opgenomen. Opmerkingen voor aan het eten waren niet goed opgepakt. Miste de spek bij de schnitzel. Terwijl alleen de hamburger zonder bacon moest zijn. Prijsverhouding voor de burger was te hoog.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Het restaurant gevoel maar dan thuis. De tapas koelen wel snel af waardoor je eigenlijk te snel die moet eten. Tip: maak een combinatie van warme en koude tapas dan kun je eerst de warme en daarna de koude eten. De Mexicaanse salade van feta, zongedroogde tomaat en olijven was er niet bij. Waarschijnlijk vergeten?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd door vriendelijk meisje. Gerechten waren erg smakelijk en goed verzorgd verpakt. Smaakt naar meer.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapas!!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Had wel gedacht dat in de basisbox van 35 euro iets warms zou zitten. Gelukkig kadden we zelf iets warms er bij besteld. Maar het was top! Kleine tip: doos was heel groot met twee tassen er bovenop. Om dan de deur weer open te krijgen om naar buiten te gaan was kleine uitdaging :-)

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk avondje met tappas van solera

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker en de service goed gaan we binnenkort weer doen

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de bezorgmaaltijden is enorm verbeterd ten opzichte van de zomer!! De nachos worden wel een beetje sompig en de mozzarellasticks waren niet zo heel lekker, maar dat is een kwestie van smaak. Alle andere gerechtjes uit de box waren heeeeeeerlijk! En meer dan voldoende. Vooral de biefstukpuntjes en de garnaaltjes waren voortreffelijk!!!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd en heerlijke tapa’s

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We waren aangenaam verrast over de grootte van de tapas die we kregen. Gelukkig hebben we een warmhoudplaatje omdat je, niet zoals in een restaurant, de tapas per keer besteld. Graag wel minder zout gebruiken en eventueel net zoals de sausje apart erbij

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was prima verzorgd, zag er goed uit en keurig verpakt. Maar het mag zeker warmer zijn!! Een deel van de bestelling, nagerecht, was niet geleverd, maar na een telefoontje ontvingen we de (heerlijke) cheesecake alsnog supersnel én 2 extra! Da's pas service!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt niet des van der Valk's. Bij de mix grill ontbrak sausjes, wel een beetje kruidenboter.Vleessoorten( 1 homp iets wat op kip leek),spareribje en een onduidelijk stukje ander vlees.Kindermenu was goed patat en half schnitzeltje. Toch een klein bakje appelmoes erbij verwacht. Dus niet echt voor herhaling vatbaar.Sorry

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed verzorgd En lekker

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het Rondje Tapas was heerlijk! De bezorging was stipt op tijd, of eigenlijk zelfs iets te vroeg. Ook het eten was goed warm en erg lekker, al waren de tortilla's door de saus eroverheen gedeeltelijk zacht geworden. Het mocht de pret niet drukken.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer! Ik had er meer van verwacht. Eerste levering was de verkeerde, na gebeld te hebben kreeg ik het door mij bestelde. Echter was het ijskoud, de schnitzel was redelijk goed echter de gebakken uitjes waren ravenzwart. Echt zonde, ben beter gewend van van der Valk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het Tapas was heerlijk. We hebben weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede communicatie via mail over bezorging, maar helaas de chilisaus en knoflookmayonaise vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapa's. Hadden een box, was genoeg voor 3 personen. Zeker een aanrader. Had wel iets warmer gemogen.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was enorm zout!! Vlees was veel te lang doorbakken. Jammer. Hebben veel eten weg gegooid zonde. De sterren zijn te danken voor de levering op de kamer.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden van de warme tapasbox op z’n minst verwacht dat de inhoud warm was. Helaas was het een lauwe hap, waarvan het vocht ook nog eens uit de bakjes was gelopen. Misschien de boel de volgende keer (die er wat ons betreft niet komt) in betere, isolerende verpakking aan de vriendelijke bezorgster meegeven.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede flinke porties, het brood het kruidenboter was heerlijk. Lekker eten voor een goede prijs.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zou wat meer aandacht mogen zijn over de hoeveelheid zout. Te veel naar onze smaak. Vooral bij de nacho's. Verder zag het er prima uit.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten op tijd bezorgd, prijs/kwaliteit was prima. Wij hebben genoten. Dank!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het as heerlijk, ruim voldoende. goed verzorgd. Ik had 's middags besteld om 17.00 bezorging. Tot op de seconde op tijd. "Chappeau".

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Tot snel.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is in onze gang en voeten en kleding vloerkleed en tafelkleed gevallen de kartonnen deksels sluiten niet echt af alle vocht loopt eruit in de papieren zakken die dan vet worden en zo zakte bij ons de bestelling doof de bodem van de zakken en het eten was ook niet echt warm al met al een fiasco echt jammer van t geld vr gr joke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat ik begrijp dat door het bezorgen het eten afkoelt, was het jammer dat niet alles was even warm was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben echt genoten van de tapas box, kregen het niet eens op. En het was nog heet!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een feestje op tafel! Bestelling werd keurig op tijd geleverd. Alles was netjes verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had op gezocht waar ik een horecacard kon gebruiken. Het tapas restaurant was er een van. Maar bij de betaling bleek dat dat niet mogelijk was omdat van der valk deze card niet accepteerde.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er super snel, binnen 20 minuten! Heerlijk gegeten, we gaan snel weer bestellen!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden uitgebreid tapas besteld. En die waren stuk voor stuk hartstikke goed bereid. Zeker voor herhaling vatbaar ! Familie Engel

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De meeste dingen waren lekker behalve de veggieburger deze was niet te eten wat vies. Ook de zalm voldoet niet aan de beschrijving bij gemarineerde zalm als hoofdgerecht denk je aan gebakken zalm en niet aan 4 plakjes rauwe zalm voor €15.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het varkenshaasje was veel te droog. De schnitzel leek gebakken te zijn in oud vet. Het was een kinder menu, de schnitzel, maar was te groot en er zaten teveel Champignons en paprika’s op. Jammer!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben gisteren voor het eerst gebruik gemaakt van Valkthuis en eten afgehaald. Dit liep voortreffelijk, kwaliteit was goed, alles mooi op temperatuur. We hebben genoten. Goed alternatief voor uit eten gaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en perfect op tijd en vriendelijk bezorgd

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte super echt genoten

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en geleverd op de aangegeven tijd. Meer dan genoeg!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en erg veel, alleen patat was wat lauw, maar dat hou je toch met bezorgen.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals in restaurant, maar bepaalde gerechten lenen zich niet voor bezorging, koelen af en worden slof. Bezorging was niet compleet, er misten drie gerechten, werden z.s.m. keurig na-bezorgd, maar dan heeft het feitelijk geen zin meer. Verzorgster was keurig en vriendelijk!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging, prima op tijd en heerlijk eten. De extra bestelde jalepenjos ontbraken wel maar we hadden zoveel lekkers dat we ze niet echt misten.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was snel klaar, eten vond ik prima tot matig. Ik eet vegetarisch en ik was blij om te zien dat er een aantal vegetarische opties op de kaart stonden. Echter was ik niet zo blij met de opties, omdat het voornamelijk gefrituurde en ongezonde gerechtjes waren. Gefrituurd en ongezond is natuurlijk lekker, maar persoonlijk miste ik (verse) groente in het aanbod. Naast de tapas hapjes hedden we een pizza besteld. Beide een stukje van gegeten en de rest laten staan, de pizza vond ik ronduit slecht.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en het was lekker top

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit! Echt een restaurant maaltijd voor thuis. Goede prijs/ kwaliteit verhouding!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima op tijd, geweldig! Carpaccio had bijsmaak van karton, helaas. Een tip: op de witte glanzende kant van karton serveren , wellicht gaan de sappen er niet door het karton heen. Eén gerechtje van warme tapas was te ver gebakken, je kon er een tand aan breken. Maar verder - we hadden een feestje en onze stemming ging daar niet onder door. Wel jammer voor deze recensie....Hopelijk hebben jullie hier wat aan. We zijn blij dat tenminste afhalen nog kon :)

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wegens ons 9 jarige huwelijk wouden wij graag iets feestelijks eten, maar dan thuis (gezien de huidige omstandigheden). Online besteld en zelf afgehaald. Het eten was netjes op tijd klaar en goed verpakt. Bij thuiskomst was het eten ronduit heet. Super! Verder had het de kwaliteit die we hoopten, het heeft echt heerlijk gesmaakt! Dikke aanrader!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De schnitzel was te hard gebakken, donkerbruine korst. De bezorger kon het adres niet vinden en moest bellen daardoor was de bestelling 10 min later en afgekoeld.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben geen roomkaas kunnen vinden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was compleet, bij de salade had een dressing lekker geweest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit vlees en veel ook. Bezorging ook op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten was precies op tijd. Porties waren gul.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Super goed gevuld eten! Mooie prijzen. Als ik dichterbij zou wonen, zou ik het vaker eten!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst om 16:30 om het eten om 18:30 op te halen. Om 18:30 bij de receptie gemeld, moest zeker nog minimaal 20 minuten wachten! Waarom moet ik dan een tijd kiezen om het op te halen als het niet klaar is om die tijd?! Het eten meegenomen naar de kamer. De tapas hapjes waren super! Maar daarnaast ook ossenhaas besteld, die was zo hard gebakken, het leek wel een schoenzool! Zo ontzettend droog. En de friet die er bij zat was niet om te eten. We proefden gewoon dat er niet alleen patat werd gebakken in dat vet. Ik heb 1 ossenhaas gegeten en de rest weggegooid. Zonde van m’n geld.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , bestelling nog goed warm en op tijd geleverd

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Ondanks goed verpakt, niet super warm meer. We hadden ook de koude tapas box, erg lekker en ook heel leuk verpakt in schaaltjes. Bezorging was prima. Op tijd en vriendelijke medewerker.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten voor een prima prijs. Aanrader!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de warme tapas voor twee, . Het was erg uitgebreid en warm. Lekker gevarieerd en smaakvol. Kortom een aanrader.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding is niet goed. Mixedgrill en friet waren teleurstellend. Wilt u een foto van de mixedgril (15,50) dan sturen wij die graag prive

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed verzorgd. Smaakte heerlijk. Portie varkenshaas wat aan kleine kant.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld bij Valkthuis, besloten om af te halen bij de drive through. Maar die was niet te vinden, moest dus de auto parkeren en binnen op zoek naar de bestelling, samen met een aantal anderen. De bestellingen waren nog niet klaar, we moesten nog 20 minuten wachten.... Helaas was de kwaliteit van beide mixed grills echt beneden de maat, droog en bleek vlees muv de sparerib. De beide porties sparerib (honing en chilli) waren heerlijk en gelukkig was er zo veel dat er nog een gedeelte naar de mixed grill eters kon. Voor ons nu nog even niet voor herhaling vatbaar, helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heel goed

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Die spareribs was niet te eten, weinig saus gekregen en er zat geen bestek bij. Hoe moest ik de salade nou eten?

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, zat ook veel groente bij, was netjes verzorgd. Aardige bezorgster, gaf tekst en uitleg wat waar in zat. We missen jullie wel, vooral de eend, bestellen snel weer.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker. Alleen niet warm meer.....

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Meer dan genoeg en keurig op tijd!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle en vriendelijke bezorging! Het eten was voortreffelijk!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er heerlijk uit maar het was véél te zout. Varkenshaas was iets teveel doorbakken.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had voor 19.00 uur besteld, jullie gewoon eenzijdig bezorgtijd veranderd, doorgegeven via de mail, wat ik niet gezien heb. Eten was niet erg warm meer, toen we het kregen. Alles wat gepaneerd uit de frituur kwam was taai. Voordeel dat de keuze uitgebreid was, maar ga hier niet meer bestellen.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg veel! Haha, we hebben genoten. Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vis en het vlees waren heerlijk. De patat was al wat koud en slap, maar we begrijpen dat warme knapperigere patat bijna niet organiseren valt bij bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was matig, helaas niet wat we gewend zijn. De bezorging ging ook niet in 1x goed, de bestelling was niet compleet. Dit werd wel netjes opgelost, maar hierdoor heb je niet al je eten tegelijk.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed 👍👍

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was koud. Niet meer

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel goed alleen ontbraken de nacho’s in de tapas box die wij hadden besteld.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt super lekker, maar ze waren bestek vergeten een tapas en de mayonaise. Een collega van jullie heeft 2x dit alsnog naar onze kamer gebracht. Maar zeker een goed alternatief op de kamer eten ipv het restaurant want die was al vol geboekt.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag om 18.15u besteld. Vegieburger, spareribs en frietjes. Het zou om 18.50 u bezorgd worden. Even gebeld hoe we moeten bestellen, omdat er om een adres gevraagd wordt, wij zitten in het hotel. Ze geven aan, op afhalen klikken en kamernummer erbij zetten. Prima. Om 19.00 u niks, om 19.10 u nog niks. Om 19.15 u gebeld. Het was de werknemer niet duidelijk, wat wij bedoelden. Na even zoeken de bestelling gevonden. Medewerker gaf aan, wij hebben jullie gebeld. Klopt niet. Er wordt wel op de deur geklopt (nee geen Sint) het eten eindelijk. Het was inmiddels 19.25 u. Het eten was koud.... Niet lekker.... Veggieburger was een spons met geen smaak. Geen burger met lekkere saus, sla of heerlijke uienringen. Nat, koud en niet lekker. De spareribs waren oke. Wel vet en ook flink afgekoeld. De frietjes waren niet te eten zo koud. Jammer dit is echt niet van der Valk waardig. Geen excuus aan de telefoon of aan de deur. Dit kan echt niet voor dit geld en dit bedrijf!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De veggieburger: de onderkant van het broodje was doorweekt. De hamburger: saai, weinig smaakvol. Patat: zonder saus of zout Niet van der Valk waardig, jammer

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kamer is super! Het eten wat wij hebben besteld bij valk thuis bezorgd was niet lekker. Patat was kort gebakken en erg slap. Werd netjes op de kamer bezorgd maar het bestek en de saus moesten wij zelf beneden ophalen.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas geen bestek etc. Beetje vreemd aangezien men weet dat het op de hotelkamer genuttigd zal worden. Zelfs geen plastic of kartonnen bestek..... Verder niet bijzonder lekker (tapas)

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

voor 32 euro, een halve kilo patat gehad, wat ook slap was. Terwijl er op het menu aardappelwedges stonden. 3 kleine stukjes vlees. Deze slechte kwaliteit wat we niet gewend zijn van van der valk. Viel dus heel er tegen helaas :(

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Wij hebben vanuit onze hotelkamer bestelt en het was snel bezorgd. Als voorgerecht hadden wij carpaccio, deze was erg lekker. Als hoofdgerecht hadden we spareribs. Er stond dat het ca 600 gram zou zijn, maar naar onze mening was dit geen ca 600 gram. We kregen namelijk 1 halve rib per persoon. We hebben gebeld naar de receptie om te vragen of dit wel goed was. Als antwoord kregen we dat het gewicht incl. bot is. Dit begrijpen wij alleen dan nog was het geen 600 gram. Als service kregen we aangeboden om nogmaals de spareribs te krijgen. Dit werd snel bezorgd en we hebben de bezorger laten zien wat wij hadden gekregen. Hij gaf ons hierin gelijk dat dit geen 600 gram spareribs was. Hij zou dit terugkoppelen aan de keuken. De service was verder prima en de spareribs zelf waren lekker. Alleen de hoeveelheid van de spareribs viel ons tegen.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend verzorgd

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige en attente bezorger, eten was prima; teleurgesteld in theater hotel omdat we het alleen in de hotelkamer mochten opeten; in deze Corona tijd mag toch iets meer flexibiliteit worden verwacht zeker omdat tafels in hotel lobby allemaal leeg waren

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgerecht carpaccio uitstekend. Mix Grill - prima, rauwkost, frites minder, in een zakje en bezorgen, maar dat kan niet anders. Tip: gebakken aardappeltjes. Nagerecht ook heerlijk. Wel veel afval, iets minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal om het eten in de kamer te kunnen nuttigen, alleen moet er wel nagedacht worden over het bestek en borden. Voor het bestek moest ik weer terug naar beneden. Eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid viel tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging iets later maar geen probleem. Verder is de Prijs kwaliteit verhouding ver te zoeken. Gamba’s waren net gummybeerjes met weinig tot geen knoflook, knoflookbrood was koud, gehaktballetjes was niet te duiden met welke saus, varkenshaasmedaillon was droog en de mozzarella van de honingmosterkip was er blijkbaar afgewaaid......enige wat te eten was was de carpaccio, cheesecake was chemisch weinig vruchten en ik proefde of zag totaal geen witte chocolade. Erg jammer, wij bestellen niet weer. Zonde van ons geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, de hoeveelheid meer dan voldoende. We hadden een mix grill, spareribs, brownies en knoflookbrood. De bezorging was 20 minuutjes later dan gewenst, maar dat vinden we niet zo erg. Wel vonden we het jammer dat onze maaltijd van ruim €50,- al bijna koud werd bezorgd.. Concreet; lekker gegeten, maar niet meer warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat jullie weer bezorgen, jammer dat niet alles compleet was, we hebben niet gelijk gereageerd omdat we eerst wilden genieten van het eten dat bezorgd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op zich lekker maar had warmer aangeleverd moeten worden, en vond het jammer dat we bijvoorbeeld twee keer champignons kregen. Wel twee varianten maar met zo’n grote menukaart kun je toch wel twee verschillende gerechten kiezen? Daarnaast was de bezorging een uur later als werd aangegeven. Geef dan of een andere levertijd op of hou je klant op de hoogte dat het later wordt.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur later dan afgesproken. Varkenshaas was vrij droog; weinig saus bijgevoegd.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

2x tapasbox warm besteld. Allereerst kwam bij bestelling afhalen niet naar voren dat je bij het hotel moest zijn. Stond dus om 18.20 voor Solera, dichte deur, geen verwijzing op deur naar hotel. Telefonisch niet te bereiken, deur kloppen geen gehoor, wachtrij telefonisch bij hotel. Uit eindelijk op raam kloppen gehoor, moest omlopen naar hoofdingang van hotel. Eten besteld om 18.30, inmiddels was t 18.35. Bij receptie wachten tot 18.50, betalen met tegoed van theatertickets en naar huis. Thuis aangekomen was box 1 lauw tot koud en gelukkig box 2 was wel warm. Smaak was goed, maar koud eten, omlopen en lang wachten is niet de kwaliteit die we anders gewend zijn bij vd Valk

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, maar het was onduidelijk waar ik de bestelling op moest halen. Ik heb hier van te voren over gebeld en toen gaf de receptionist aan dat ik bij Solera zelf moest zijn. Toen ik daar aan kwam, werd ik doorgestuurd naar van der Valk... uiteindelijk is het gelukkig goed gekomen en we hebben erg lekker gegeten.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd 40 minuten te laat bezorgd zonder enige vorm van excuses voor late bezorging. Een berichtje / belletje richting klant bij dusdanige vertraging zou gepast zijn. Voor ons eenmalig.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit, erg lekker en snel bezorgd.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was netjes optijd. De tapas van Solera was erg goed, lekker en warm bij aankomst.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Kipkluifjes bij de kinderpatat zijn te veel en te pittig gekruid.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Héél smakelijk en genoeg

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte heerlijk. Bezorging was netjes. Aanrader om bij jullie te bestellen!!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal uitstekend.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam 20 min te laat. Eten was bijna koud. Gevraagt rekening te houden met lactose intolerantie daar is niets mee gedaan.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het bestelde kwam niet overeen met het bestelde menu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. De bezo rging was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas, wij vonden het niet lekker Kids menu: kip geleverd ipv bestelde schnitzels, geen fruitsalade, champignonsaus waren gewoon paar champignons, schnitzels waren taai en droog De Veggie burger was wél lekker Niet voor herhaling vatbaar...Sorry

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijke bezorging. Eten juiste prijs kwaliteit

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere varkenshaas, geserveerd met een royale portie friet en een heerlijke grote salade. Voor herhaling vatbaar.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben voor 3 pers. patat gekregen ipv 4 echter was dit voldoende want de patat was erg zout!!! De mayonaise was echter ook nergens te bekennen,jammer. Bjj de mixed grill waren geen spareribs en geen kruidenboter aanwezig. Slamix was erg lekker en royaal schnitzel was goed! Vlees van de mixed grill smaakte goed!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in de Mexicaanse salade zat van alles behalve feta en olijven.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super goed, super kekker we hebben zo lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar. Gr. Joop en Gerry Jongman

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd, alles nog lekker warm en super van smaak. Aanrader !

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Er was goed gekeken naar opmerkingen en dat was top.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb het ontbijt laten bezorgen bij mijn schoonvader. De service vooraf vond ik al erg goed, want ik werd gebeld of de tijd wel klopte, gezien de opmerking die ik had geplaatst over vaderdag. Op de 1 of andere manier was de tijd die ik had aangegeven niet bevestigd, De medewerker wou zekerheid hebben of het wel klopte. Ik vind dit zeer dienstverlenend. Het ontbijt is goed ontvangen door mijn schoonvader. Dus al met al goede service,

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, op tijd en meer dan genoeg

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier voor het eerst eten besteld en zou het zo weer doen. Wij zijn 1jaar getrouwd en had dit ook aangegeven en ze hebben er een flesje wijn en een dessert bij gedaan. Dat was van het huis. Echt super attent!! Ik had een hele blije en verraste man. Nogmaals dank jullie wel. Met vriendelijke groet, Manon Barends

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige bezorger in Valk outfit met grote doos doet het goed. Tapas prima en ruim voldoende. Ronde bakjes zien er heel leuk uit maar kantelen snel, zou ik vierkante van maken. We hebben genoten!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak, prima bezorging en de juiste verpakking!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Op tijd en goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was in orde, de mixed gril was ok. Kindermenu was ruim voldoende. Het grootste probleem was dat de patat en aardappelpartjes nog gewoon rauw waren, ik heb deze zelf nog in de airfryer gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten! Heel mooi ook dat we een fles wijn en koekjes bij de bestelling kregen, bedankt! Dikke aanrader 👌

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima , behoudens de patat, deze was slof/ zacht, niet lekker krokant gebakken aangekomen. Dit moet verbeteren.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

super gastvrij vriendelijk personeel behulpzaam goed verzorgd lekker eten rondje tappas afgehaald precies op tijd complimenten

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tapas mix was erg lekker, wel allemaal koud, we misten wat warme gerechtjes. Bezorging prima op tijd en keurig op afstand, Zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons de 1ste x en het was heerlijk en genoeg. Alleen was er een bakje met salade open gegaan tijdens transport, wat enorm gelekt had, moest dus eerst de boel schoonmaken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegetarische Tapasbox is erg prijzig voor dat gene wat er in zit, en de mixed grill was zeer droog. Spare ribs voor ons gevoel s'morgens al gebakken. Bezorging prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Je geeft bij opmerkingen het een en ander aan, maar doen ze niks mee daar kijken ze compleet niet na. Als ze daar ook op letten is het goed.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio en varkenshaas met roomsaus besteld en afgehaald. Ondanks dat we de varkenshaas pas 45 minuten later op aten was deze nog erg lekker. Heerlijk vertrouwde carpaccio met royale salade. Voor herhaling vatbaar. 👍😊

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en super lekker

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst besteld bij Valkthuis. Nou ik kan u melden, doe maar niet. Wij hadden een varkenshaasje, met recht een varkenshaasjeeee, biefpuntjes in ketjap en een veggieburger. Let wel dat het gene wat we bestelden ruim 46 euro koste. Wat kregen we geserveerd, een troosteloos stukje eten. Kurkdroge varkenshaas, verpakt in zilverfolie, inclusief de saus die ook in de zilverfolie was meeverpakt. Een veggieburger, ook in de folie verpakt, waardoor de kaas aan de folie bleef plakken, en de vrouw eerst de stukjes zilverfolie uit de kaas moest plukken, en was het per slot van rekening ook nog koud. Ik heb mijn vleesthermometer voor de info even in de haas gestoken en die was slechts 37 graden. Gewoon vies lauw. Ik plaats bijna nooit een recensie maar bij zon slecht stukje eten, kan ik het niet laten. De verwachtingen waren hoog waardoor de teleurstelling enorm. Wij kregen om 18:35 de melding dat ons eten onderweg was, gebeld om 19:15 een jongedame gesproken, 6 minuten in de wa

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. Helaas dat het menu niet compleet uitgeleverd werd. Mayonaise en salades ontbraken. Over gebeld. Kreeg wel de aanbieding dat het nageleverd kon worden. Maar om nu achteraf alleen in de salade te happen??

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger was rauw en koud. Medium is prima maar dit was zo rauw als kan. Zalm was koud, patat was koud en de aardappelen waren koud. Alleen de salade was lekker, maar dat bestel je niet . Verwacht een andere kwaliteit bij een van der valk. Bezorging was een uur, dat was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de kwaliteit niet zoals wij hadden verwacht. Het vlees van de mix grill was te droog/doorbakken. Van de tapas waren bv.. de uienringen zacht. En er was een gerecht vergeten, die werd wel heel snel nageleverd. Kortom, niet tevreden dus. Voor ons geen valkthuis.nl meer.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij de meegeleverde salade zaten toch écht te veel olijven. Verder was het prima verzorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, maar de schnitzels waren te donker (bijna aangebrand) en de frites te hard. Super snel bezorgd! Ik denk te snel klaar gemaakt. Volgende keer herkansing!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst besteld bij valkt.thuis Almelo. De kaart ziet er zeer gevarieerd uit. Het bestellen gaat makkelijk en snel. De bestelling is er op tijd. Het eten is goed verpakt. De kindermenu’s zien er goed uit en er zit een leuke traktatie bij. De volwassen worden verblijdt met een heerlijk flesje wijn. Helaas ontbreekt er een gedeelte van de bestelling en is de friet koud. Vervelend als je gasten hebt. Weet niet of ik dit weet ga proberen.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende verzorging en kwaliteit. Zéér zeker voor herhaling vatbaar!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

te weinig saus, geen boter

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld. Goed eten en strak op tijd geleverd. Ook de attentie werd heel erg gewaardeerd

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had iets warmer mogen zijn. De hoeveelheid was ruim voldoende.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel tevreden ! Was heerlijk en heel goed verzorgd. Even een communicatie probleem over het afhalen ☺️ Maar gaan zeker vaker bestellen !

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De bestelling was mooi op tijd en was nog lekker warm. Het vlees was lekker mals. Echt een aanrader.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd geleverd. Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel en makelijk te bestellen en werd snel bezorgd door een vriendelijke medewerker. Ook waren we verrast door de goede kwaliteit van het eten. Heerlijk gegeten voor een redelijke prijs!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren tapas laten bezorgen. Het was heerlijk en precies op tijd gebracht. Voor herhaling vatbaar!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top verzorgd, wel matig salade in verhouding met het aantal personen! Verder ziet het barbecue pakket er goed verzorgd uit!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was uitstekend

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smaakvolle tapasbox, aanrader!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We bestelden onverwacht en konden binnen half uur de bestelling voor 4 personen ophalen. Het vlees was heerlijk mals. De salade fris en knapperig en de aardappeltje waren geweldig! Heerlijk gekruid ! Thanks !

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Het eten had een goede temperatuur. De patat was wat slap door warmte/vocht wellicht is daar nog een oplossing voor.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bestelling werd keurig op het afgesproken tijdstip geleverd.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker en heerlijk warm. We hebben even op de bestelling moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt, was erg lekker, goed verzorgd en punctueel bezorging. Alle warme gerechten waren na het voorgerecht nog lekker warm en frites erg knapperig. Top, heeft ons 25 jarig huwelijk toch nog dat extra's gegeven👍😉

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anders dan de eerste keer dat we bestelden , zat het vlees nu in silverpapier met de saus , dat vinden we niet handig , vorige keer zat de saus in een apart bakje. Maar het eten was heerlijk

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en netjes op afstand afgeleverd. Kwaliteit van de tapas liet te wensen over. Taaie spare ribs, té hard gefrituurde kipstukjes en alles was lauw bij aflevering. Smaken waren wel prima.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapas, keurig op tijd, nette levering

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk om zo snel een dergelijk lekker diner te krijgen

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat we kregen was lekker zoals gewent van solera. Helaas zaten de spareribs en de saus bij de uienringen er niet bij. Hierover gebeld en er werd gezegd dat het geld werd terug geboekt. Maar niks gezien op mn bankrekening. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service lekker gegeten, Jammer dat er bij het eten geen rauwkost was..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker, goed bezorgd maar we hadden verwacht dat er ook warme gerechten bij zouden zijn. Ondanks dat goed bevallen.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima. Keurig op tijd bezorgd. Tip, de saus voor sla en cocktail graag apart leveren. Zat een te veel op.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was onze eerste keer thuisbezorgd . het was fantastisch geregeld en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hetgeen wij besteld hebben was prima van kwaliteit. Echter wij misten de friet, de salade en de vijgencompote. Deze onderdelen zijn niet geleverd, hoewel ze wel vermeld werden bij de bestellijst. We werden goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en daardoor was het niet zo vervelend dat de bestelling wat later arriveerde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanaf moment van het mailtje dat het onderweg was en de bezorger aan de deur, was ruim 20 minuten. Hierdoor waren de gerechten lauw. Heel jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben hamburgers en de mixed grill besteld. Deze waren prima van smaak. Net als de aardappelwedges, patat en de gemengde salades. Alles was netjes ingepakt, lekker warm en meer dan voldoende. Bestelling was precies op de afgesproken tijd. Bestelproces was makkelijk. Extra melding gehad via de email dat bestelling onderweg was. Wat heel prettig is. Kortom zeker voor herhaling vatbaar.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben erg lekker gegeten en het eten was op tijd.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als in het restaurant, mooi geserveerd, stipt op tijd, vriendelijk

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Asperges waren heerlijk. Mixed grill werd geleverd zonder salade en friet.... daardoor wel beetje karig.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, zag er verzorgd uit, bezorging helemaal goed...

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Abnormaal lekker ! En vers! Echt top!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, zoals we gewend zijn van jullie. Eén minpuntje, de hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade maar de salade vonden wel erg weinig voor met zijn tweeën. Bij onze bestelling ging wat fout, tot 2x toe, dat kan gebeuren, we maken allemaal fouten. Maar jullie hebben dit keurig opgelost, dank daarvoor!