Beoordelingen van Van der Valk Theaterhotel Almelo

Recente recensies

4.0
Pootjes
16 januari 2022

Beetje rommelig meegegeven. Spareribs niet lekker. Champignons wel.

Carola Mulders
14 januari 2022

We hadden de tapas box besteld met enkele losse warme gerechtjes. Het was heerlijk.

C. Snelder
12 januari 2022

Het was handig geweest dat er op de bakjes van de tapas namen van de gerechten hadden gestaan. Nu konden we niet alles herkennen, misten we iets en hadden we iets dat we niet konden plaatsen.

Doreen Vlietstra
6 januari 2022

Minimale porties. Geen bestek en borden. Bij nalevering op kamer was alles koud. We hebben er foto's van gemaakt.

Saskia Smit
3 januari 2022

Het was echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
31 december 2021
J van Driel
27 december 2021

Uitgebreide brunch box. Het was heel lekker. Helaas was het niet compleet zoals verwacht, de fles bubbels ontbrak namelijk bij de bestelling.

Maaike Trip
27 december 2021

Het was erg goed. Lekker en zeer uitgebreid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jose Kroezen
26 december 2021

Het wordt elk jaar minder. Kwaliteit is goed, maar de quiche was maar een heel klein stukje en we hebben er ook wel eens een beenhammetje bij gehad.

Geertjan
26 december 2021

Alles was lekker sommige dingen waren nog warm andere niet. Maar er zat een goede beschrijving bij

Mark Engelbertink
26 december 2021
Peter Burks
26 december 2021
C.Meijer
25 december 2021

Een exclusief ogende tapasbox met een niet te versmadende inhoud, alles even lekker en vers bereid , het voldeed aan onze verwachtingen

Anja Holterman
25 december 2021

Top voor elkaar. Fijn dat dit mogelijk is gemaakt. Leuk kaartje erbij. Esther en Jan Willem hopen dat er voor jullie en het team andere tijden kimem

Peter
24 december 2021

Het eten was op zich prima, maar ik had verwacht dat ik het warm zou ophalen en niet zelf nog in de oven moest opwarmen. Of ik heb dit gemist, maar meen dat het er niet bij stond.. Dat was voor mij een tegenvaller. Zeker als het bijna eur 70,- kost…. Vorig jaar ook wel eens besteld en toen was alles goed warm…

Lydia
24 december 2021

Super, geslaagde kerstmiddag dankzij de Tapas Solera kerstmiddag box. Heerlijke hapjes!

Bennie Zwakenberg
21 december 2021

prima geregeld

Liesbeth
27 mei 2021

Prima!

Frank Pleij
25 mei 2021

Heel netjes bezorgd. Warm en koud netjes in een apart papieren tasje. Alles zag er verzorgd uit. Veel bijgerechten zoals salade, sauzen, kruidenboter en natuurlijk appelmoes. Wij hadden de mixed grill. Helaas was de kip niet heel erg smaakvol (weinig gekruid en zag er niet erg lekker uit), maar de rest van de mixed grill was echt prima. Ook de frietjes waren erg lekker en alles was zeer goed warm! Wij zouden zeker weer bestellen, maar dan niet de mixed grill maar bijvoorbeeld alleen de spare ribs.

Ringenier
24 mei 2021
Agnes struis
24 mei 2021

Was heerlijk .vond de kip van de mixgrill erg droog . En we kregen 3 zakjes friet . Terwijl we 1 zakje hadden besteld .vast iemand die geen friet heeft gehad .jammer niet nodig geweest .even de bestelling goed checken . Verder ruim voldoende en lekker warm .en de appelmoes erbij heerlijk en echt veel valk .

Dijkhuis
24 mei 2021

Zag er prima uit. En exact op tijd.

Natascha
24 mei 2021

Wij verblijven in het hotel....Half uurtje te laat maar ok... alles was redelijk warm. Garnalen salade smaakte nergens naar. Garnalen in knof trouwens ook niet. Gehaktballetjes zijn fabrieksballen, smaakte nog het meest naar de Zweedse gehaktballen van de Ikea. Hamburger was super lekker! Bij de nachos moesten we echt zoeken naar het gehakt en de kaas. De uienringen waren één kleffe ui ring geworden. Had er echt mee van verwacht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.stevens
23 mei 2021

Prima kan niet beter. We hebben heerlijk gegeten hartelijk bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miltenburg
22 mei 2021

Zeer uitgebreid. Goed bereid. Keurig verpakt. Het enige jammere is dat de patatjes taaiig/zompig worden in de zakjes.

C.E. Walter
22 mei 2021

Wij zijn beide afhankelijk van een scootmobiel en moesten naar beneden op het op te halen. Voor ons erg lastig met al die deuren.

Kikkert
22 mei 2021

De toegezegde salade zat er niet bij, en het knoflookbrood, was week slap en niet te pruimen . Prijs kwaliteit verhouding niet in balans, te duur voor een koude maaltijd die jezelf moet opwarmen, moest er ook nog eens 13 km voor rijden.

Michael
21 mei 2021

Geef 3 sterren, dus normaal, we hadden de warme tapas box , die was gewoon normaal en zou ik 4 sterren geven, alleen de carpaccio was niet om over naar huis te schrijven voor dat geld. Wel leuk opgemaakt, alleen mijn vrouw neemt eigenlijk altijd en overal carpaccio, alleen dit is de eerste keer dat ze het niet weg kreeg, jammer genoeg, zeker voor die 11,50. Verder is het gewoon triest, hoe je nu je eten moet afhalen ergens en dan aan een veel te klein tafeltje, probeert er nog wat van te maken, alleen daar ken vd valk niks aandoen ! Heel moeilijk dus ook om echt een goed oordeel te geven, misschien als we gewoon ouderwets gezellig in het restaurant hadden gezeten had het veel beter geweest en hadden we misschien wel een hogere waardering gegeven, zoals we altijd in de vorige vd valk hotels hebben gedaan waar we verbleven. Hopen dat het ontbijt morge beter is, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Hartlieb
19 mei 2021

Het verblijf tijdens deze coronacrisis was nogal dubieus. Vooral hoe het ontbijt geregeld was riep irritatie op. Vanaf onze kamer 655 was het een hele onderneming om ons ontbijt te halen. Een lift naar beneden helemaal door het hotel naar de ontbijtkamer en terug, wachten met je blad in de rij voor de lift. Voordat je terug was was alles koud. Bovendien waren er te weinig serveerwagens en degene die er waren werden op de kamers gehouden. Voor Iemand met rugklachten zoals ik was dat zware blad niet te doen. Op het balkon zitten was niet mogelijk door de drijvende tegels. Daarnaast is het handig om ook een waterkoker op de kamer te plaatsen voor thee liefhebbers. Buiten dat waren het prima schone kamers, heerlijke badkamer en prima bedden. Van het terras van het hotel hebben we genoten. Met vriendelijke groet, Wilca Hartlieb

Bart
18 mei 2021

Op tijd geleverd. Eten was goed verpakt en werd warm bezorgd. Ruim voldoende. Zeer smakelijk (met recht restaurant ervaring/-kwaliteit).

Betty Moelard
17 mei 2021

Er was een klein probleempje, maar dit is door Van der Valk heel snel naar volle tevredenheid opgelost... chapeau!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schaap
16 mei 2021

Wij hadden varkenshaas die erg droog was en de zalmfile ook de tapas waren te doen heel jammer ben je 84 euro kwijt en het eten is dan slecht erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie
15 mei 2021

De tapas koud en warm waren heerlijk en zeker voldoende we hebben er met 5 personen van gegeten

SK
15 mei 2021

Het eten was goed warm en meer dan genoeg. Sommige dingen waren heel lekker, zoals de biefstukpuntjes. Andere dingen waren wat minder. Vooral de vis vonden we niet zo geslaagd (vooral tonijn erg droog). Komt misschien omdat het lang heeft 'nagegaard' in de warme afgesloten bakjes.

Jeroen
14 mei 2021

De garnalen waren smaakloos en volgens mij uit de vriezer. Kip ietwat droog. Rest prima

Braam
14 mei 2021

Heerlijk gegeten, goede service ook zo op de kamer het diner te kunnen nuttigen.

Birgit
14 mei 2021

Volgende keer kiezen we zelf de tapas ipv een box.

Leo 451-507
14 mei 2021

Prima “avondsnack” mooi op tijd geleverd (op prachtige borden vanuit het Hotel).. op onze hotelkamer “gebracht totaan de kamerdeur” (terwijl de bar voldoende was geweest, kortom top).. de upside-down nacho’s waren prima (al was het verschil tussen de 2 soorten pas na omkeren duidelijj)..beide ook lekker!

Bas
14 mei 2021

Het eten was top! Smaak was perfect en de grootte was top.

Amy Toonen
13 mei 2021

Wij vinden/vonden het perfect. Alles was nog warm en netjes verpakt. De borden stonden klaar met bestek etc beneden en zo daar naar de kamer!! Echt top!!

Melissa
13 mei 2021

Het eten was goed warm. Maar voor mij was het iets te pittig gekruid. Voor de rest was het erg lekker.

Arjen
11 mei 2021

Het was erg goed en lekker.

Debbie
10 mei 2021

Wauw, heerlijk gegeten. tapas warm is een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
9 mei 2021

Alles top geregeld en lekker. Het menu zou nog beter worden als je ook zelf keuzes kan maken bij Solera. Er zaten tapas bij die wij niet lekker vinden. Dat ligt meer aan onszelf maar ja deze zouden wij anders ook nooit bestellen. Nu moet je ze nemen en heb je ook geen keuze hierin. Als dit zo zou zijn zouden wij het echt zo weer doen en aanraden bij onze vrienden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

erlings
8 mei 2021

Heerlijk gegeten en ruime porties.

Voortman
7 mei 2021
GB van den Berg
6 mei 2021

Het eten was goed en voldoende. voor het opwarmen staat nergens of je de folie er af moet halen , En de Mixed grill viel ons tegen .

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Hartelijk dank voor uw beoordeling. De folie mag inderdaad erop blijven totdat dit verwarmd is. Jammer te horen dat de Mixed Grill niet naar wens is geweest. Dank voor de feedback.

Ans Fokkert
6 mei 2021

Genoten van het lekkers. Zoete gerechtjes hebben de overhand. Wat meer hartige hapjes, die eventueel opgewarmd kunnen worden, hebben onze voorkeur.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Hartelijk dank voor uw reactie, we gaan de feedback delen met ons keukenteam.

Willem Lammers
5 mei 2021

Zoals altijd, weer voortreffelijk.

Francisca
5 mei 2021

Prima. Op tijd klaar en nog lekker warm!

h.g.m.Goossen
3 mei 2021
Ilmar
2 mei 2021

Super grote porties en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo Letteboer
2 mei 2021

Goed en prima kwaliteit. Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne Meijerink
1 mei 2021

Nacho's met gehakt niet bij mijn bestelling gekregen

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Hartelijk dank voor uw beoordeling, onze excuses voor het ontbreken van de nachos. We nemen hier nog even contact met u over op!

Gerry Jongman
30 april 2021

Het eten was weer heerlijk. De bezorging snel. Tot de volgende keer

Jan
28 april 2021

Uitgebreide tapas .Snelle levering, warm een goed op tijd en warm

Jorick
28 april 2021

Vaker besteld en is altijd geweldig goed! Dit keer kon je merken dat het koningsdag was en dat ze het stukken drukker hadden. Minder patat gekregen en bij 1 mixed grill geen groente.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Bedankt voor uw compliment, fijn om te lezen. Onze excuses voor het ontbreken van de groente en dat er minder friet bij zat dan u gewend bent van ons.

C. DORLAND
28 april 2021

Om 18.00 uur had ik eten besteld. Bij het afhalen was het nog niet klaar. Ze waren nog met de bestelling bezig. Het zou nog even duren. Na een half uur wachten was het eten klaar. Als het zo lang duurt kan je op z'n minst een drankje aanbieden. Thuis gekomen, na 5 minuten, was het eten lauw. De kip was taai en bij ander vlees zaten er niet gare stukjes bij. Hoewel ik vorige keer zeer tevreden was, ben ik dat nu niet.

Betty
28 april 2021

Top! De bestelling is op tijd geleverd, de producten waren goed verpakt én, het allerbelangrijkst, het smaakte heerlijk!!!

Janet
27 april 2021

We hebben heerlijk genoten van de heerlijke tapas! Tip de naam van het gerecht op het bakje.

Gerrit
27 april 2021

Met de kwaliteit en dE bEzorging van het eten is niks mis. Heerlijk gegeten! Misschien is het goed de gebruiksaanwijzing voor het opwarmen van het eten te herzien: 1. Er is niet goed aangegeven wat wat is. 2. Elk gerechtje moest op een andere manier opgewarmd worden: het ene in de oven; het andere in de magnetron; het ene 4 min., het andere 8 minuten... En als je dan niet weetom welk gerechtje het gaat...

Leonie
27 april 2021

We hebben voor 6 personen 2x de warme tapabox en 1x de koude tapabox besteld. Moesten er 20 minuutjes voor rijden, maar alles was nog goed warm bij thuiskomst. We hebben gesmuld, het was heerlijk en erg gevarieerd!

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Bedankt voor uw compliment, fijn om te lezen. Graag tot een volgende keer.

A. Martherus
27 april 2021

Heerlijke Tapas, die op de afgesproken tijd keurig werden bezorgd! Ruim voldoende...zeker een aanrader! En als verrassing nog een fles wijn erbij! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monster
27 april 2021
Manon
26 april 2021

Super, er was iets vergeten maar dat werd direct nabezorgd

Manon
26 april 2021

Super, er was iets vergeten maar dat werd direct nabezorgd

Cobo
26 april 2021

Alles prima! Communicatie heel goed. Op tijd bezorgd. En de high tea was erg goed. We hebben er van genoten !

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Bedankt voor uw compliment, fijn om te lezen. Graag tot een volgende keer!

Conny van ballegooy
22 april 2021

Het was zeer goed en erg veel wij hadden tapas box koud en tapas box warm super goed dank

Renee
21 april 2021

Makkelijk online te bestellen en we hebben gesmuld van alle heerlijke tapa's.

Judith
20 april 2021

Burgers waren niet gebakken. Alleen opgewarmd.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. De koks bereiden de gerechten zoals u dat van ons gewend bent. Voor het behoud van de kwaliteit en de warmte hebben we gekozen voor de verpakking met seal.

NS
19 april 2021

Met zorg bereid en bezorgd. Kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B&S
18 april 2021

Het eten was zeer divers en bij bezorging was het nog goed heet. Voor herhaling vatbaar.

Mireille
18 april 2021

Het smaakte heerlijk. Alle gerechten waren met zorg klaar gemaakt en de box was ruim vol voldoende 2 personen. We misten wel 2 sausjes, maar die werden snel nageleverd met ook wat extra's.🙂

PTA
16 april 2021

Prima eten! Op tijd bezorgd. Alleen de varkenshaas tapas was een beetje taai

Gert
16 april 2021

Dat had ik eerder moeten weten, dat je thuis ook heerlijke Tapas van Solera, Van der Valk, kunt eten! Alles perfect verzorgd, super tevreden!

Marco van
16 april 2021

Da nachos waren deze keer verpakt in een schaaltje met de sausjes daar al bij in. Daardoor was de helft van de nachos bij thuiskomst al slap en niet lekker.

Lisanne
15 april 2021

Wij hebben Heerlijk gegeten. Alles was lekker warm. Er was veel variatie. De losse tapas hapjes op het menu zijn zeker een aanrader. Ook de toetjes waren super ! En ook nog voor een leuke prijs ! Uitstekend

Karin Coordes
13 april 2021

Makkelijk besteld, snel bezorgd en heerlijk gegeten. Warm genoeg gebleven.

Loïs Wessels
13 april 2021

Eten was goed van smaak en lekker warm. Echt een aanrader. En na een te vroege bezorging, een nieuwe L bezorging op de juiste tijd! Top van jullie.

Breukers
10 april 2021

Voor de vierde keer besteld. Vandaag gevraagd of het eten iets later bezorgd kon worden, geen enkel probleem. Lekker, goede service..!!

Hospers
10 april 2021
Joran Hogeboom
10 april 2021

Alles was gewoon fantastisch. En wij zijn nogal moeilijke eters :)

JJ Lingbeek
6 april 2021

Echt lekkere Tapas. Ze waren de nacho's vergeten. Gebeld en het werd snel nabezorgd metals extra cheesecake. Wat een service. Geweldig.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Bedankt voor uw compliment, fijn om te lezen. Nogmaals onze excuses voor het ontbreken van de nachos. Fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen.

Veninga
5 april 2021
Esther
4 april 2021

Het eten was warm en dat is zeker een pluspunt. Prijs kwaliteit verhouding vond ik wel wat ondermaat. De bakjes waren gesealed en waarschijnlijk verwarmt in een steamer?! Daardoor zat er veel vocht in de bakjes. Al met al wel prima qua smaak. Volgende keer kom ik toch liever bij Solera zelf ipv te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

De koks bereiden de gerechten zoals u dat van ons gewend bent. Voor het behoud van de kwaliteit en de warmte hebben we gekozen voor de verpakking met seal. Dank voor uw beoordeling. We zien jullie graag live in ons restaurant terug zodra het weer mag. We missen jullie enorm!

Mol
4 april 2021

Alles weer netjes oo tijd bezorgd. Kwaliteit van Solera erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
4 april 2021

De spareribs waren echt niet te vreten. Hele rare en nare smaak. Verder was de varkenshaas ook niet heel lekker, heel taai. De kipfile was wel super en heb zelf de curry gekregen waar ik om vroeg. Bezorger was ook aardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
4 april 2021

Was erg lekker en goed gevarieerd. Leuke en gezellige bakjes en makkelijk te serveren. Top !

Brummi
3 april 2021
Dwayne berwald
3 april 2021

Super snelle en goeie service personeel ook super klantvriendelijk

Danee Larosch
3 april 2021

Wij hebben niks aan te merken! Alles was goed verzorgd en het eten was heerlijk!

Freij
3 april 2021

Voorgerecht, hoofdgerecht heerlijk! Alleen het nagerecht ( fruitsalade ) staat niet in verhouding met de prijs die ervoor betaald wordt. Voor de rest prima verzorgd. Vanavond proberen we de tapas!

T&M
3 april 2021

Verrukkelijk!

Sander Ursem
2 april 2021

Aanbevelenswaardig, goede kwaliteit, zeer ruime porties

Ellen Smulders
29 maart 2021

Vond het vleesgerecht wat rommelig. Wat heel goed was, was de separate verpakking van alle onderdelen. Met name de rauwkost was zeer smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wind
28 maart 2021
Thijs
28 maart 2021

Beetje jammer dat we 45 minuten moesten wachten omdat het druk was en onze bestelling ook nog niet klopte. Het eten wat er wel bij zat was heel lekker.

Vienna
28 maart 2021

Super kwaliteit waren heel blij met de levering. Wel ontbrak er 1 gerecht, dit kan natuurlijk gebeuren. Alles werd netjes in bakjes geleverd en smaakte super goed!

Van berlo
28 maart 2021

Was lekker maar lauw

Johanneke
28 maart 2021

4x schnitzel besteld royale porties , salade was top en het appelmoespotje doet je denken aan van der valk. 1x gebakken aardappelen besteld, a €2,75. Dan valt er schijnbaar een portie friet weg. De gebakken aardappelen waren een grote teleurstelling. We kregen 5 wedges gekookt in schil, ruim 50 cent per wedge. 1x mixed grill was lekker en ook zeer royaal! We hadden de pech dat de bezorgster ons maar een gedeelte van de bestelling had afgeleverd. Gelijk telefonisch contact opgenomen. Ze had een gedeelte nog in de auto en zou dit weer terug komen brengen. Helaas werd dit 25 minuten later. Waardoor ik nogmaals heb gebeld, met de vraag of gaat ze eerst de overige bestellingen wegbrengen. Het antwoord was 'dat zou kunnen...' als u niet tevreden bent kunt u alsnog contact met ons opnemen en wordt de gehele bestelling nabesteld ... terwijl er al 3 een schnitzel op hadden. Niet zo leuk. Uiteindelijk ontbrak er een appelmoespotje, nadat we het overige gedeelte hadden gekregen. Vol

Dwayne blom
27 maart 2021

Top hotel top personeel heerlijk eten nu genieten van de laatste uurtjes top geregeld al met al heerlijk weekend gehad

Carlo
27 maart 2021

Ze waren twee gerechten vergeten.

Gido Sonneveld
27 maart 2021

Super!!!

Van Maanen Dorine
27 maart 2021

Tournedos was doorgevakjdn, terwijl we medium hadden gevraagd. Voorgerecht en hoofdgerecht tegelijk serveren is niet fijn doordat het hoofdgerecht koud wordt

Raymond
27 maart 2021

Eten was top, precies op de afgesproken tijd, goed verpakt waardoor nog prima op temperatuur. Voor herhaling vatbaar.

Otto Snel
27 maart 2021

Prima verzorgd tapas pakket.

A vd Berg
26 maart 2021

Prima kwaliteit, keurig op tijd bezorgd

Marjon
26 maart 2021

Het was weer meer dan heerlijk dankjewel.

Jan-Gerrit
25 maart 2021

Het eten was ongelooflijk lekker. Supervers, gloeiend heet en razendsnel bezorgd. Stipt op tijd. Almeloërs zijn bevoorrecht met zo'n restaurant in hun stad. Ik beveel IEDEREEN aan om bij van der Valk eten te bestellen.

A.Meijer
24 maart 2021

eten was heerlijk. perfecte hoeveelheid voor twee personen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Floris Stoffelsma
24 maart 2021

Het was opgewarmd en niet vers bereid. De mixed grill was ronduit niet lekker. De varkenshaas was een egale gummi bal, de sparerib taai en de groenten tilden het nog wat omhoog. Wat een tegenvaller voor €15,50. De gebakken aardappeltjes ontbraken, de moes zelfs twee keer. Het eten was lauw. Bezorging was wat later, en erg aardig. Voor ons team van basisschool de Telgenborch reden om dit niet nog eens te bestellen. Zonde van het vlees...

Samantha
23 maart 2021

Het was heerlijk! En ook heel veel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samantha
23 maart 2021

We hadden er meer van verwacht de smaken vonden wij niet lekker.. De nachos waren incompleet (geen kaas,room en guacamole)

Van Doorn
21 maart 2021

Fijn verblijf gehad! Ondanks Corona genoten van het lekkere en en ontbijt! We konden het afhalen in het hotel en er was een tafel gedekt bij aankomst.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Hartelijk dank voor uw beoordeling, fijn dat u uw waardering uitspreekt over wat momenteel nog wel mogelijk. Uiteraard hopen wij u binnenkort ook weer echt te mogen bedienen. Dat is wat wij het liefst doen.

Bas
20 maart 2021

Heerlijk, warm en op tijd.

Otto Snel
20 maart 2021

Zeer smakelijk eten. vriendelijke bediening

Leon Windlp
19 maart 2021

Heerlijk tapas gegeten. Volgens mij verwachtte men nog meer mensen, want mijn vrouw en ik kregen de hoeveelheid niet weggewerkt. De biefstuk en kip met rode pepers, alsmede de garnalen staken er culinair bovenuit !

Avci.z
17 maart 2021

Voor herhaling vatbaar en er zat veel groente er bij

Pauline
16 maart 2021

Goede service om het op deze manier te doen! De bestelling was snel gearriveerd, en was compleet. Zag er verzorgd uit en het eten zelf was heerlijk!

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Hartelijk dank voor uw compliment.

Mark
14 maart 2021

Goede porties maar vlees van mixed grill was een beetje flauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis De Jong
14 maart 2021

Koud, prijs kwaliteit verhouding is een beetje veel / dit geldt ook voor de kwantiteit. Dus opsommend dit was niet de moeite / geld waard.(dit niet meer)

Mandy
12 maart 2021

Netjes verpakt allemaal maar qua smaak echt niet de moeite waard. Niet bijzonder en veel ‘kant en klaar’ met weinig smaak. Kwaliteit zeker niet in verhouding met de kosten.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. De koks bereiden de gerechten zoals u dat van ons gewend bent. Voor het behoud van de kwaliteit en de warmte hebben we gekozen voor de verpakking met seal.

Fam Klomp
12 maart 2021

Het was lekker.

Angela
12 maart 2021

Het vlees was ontzettend droog, de cheesecake zat nauwelijks smaak aan. Zelfs ik kan het beter en ik heb geen koksopleiding gedaan. Het was duidelijk dat het vlees ingevroren is geweest

A. Jansen
11 maart 2021
Erna
10 maart 2021

De kwaliteit was hoed, eenvoudig zelf op te warmen thuis met de bijgeleverde instructie. Het eten werd op tijd bezorgd

petra boere
8 maart 2021

Was erg lekker.

Carla Oude Meilink
7 maart 2021

Gebakken aardappeltjes waren niet lekker.. Waren donker van kleur en te zacht. Bovenop de schnitzel lagen twee complete onbewerkte paprika’s . Met steel en binnen in nog de zaadjes. Maar de schnitzel was lekker. Had aangegeven te pinnen maar bezorger komt zonder pinautomaat. Hebben dus contant betaald. Hij heeft wel voorgesteld dat hij terug wou komen met pinautomaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dl
7 maart 2021

Goed gesmaakt en goed verzorgd !

Jan Herman Scheffer
6 maart 2021

Ik kreeg niet alles meegeleverd bij het afhalen. Ik werd gebeld en mij werd gezegd dat ik een deel vergeten was, maar dat was echt niet aan mij gegeven. Het eten was erg lekker, maar niet erg warm tot koud. Desondanks genoten van het eten, maar duidelijk ruimte voor verbetering.

Lenstra
6 maart 2021

Gewoon eten bij solera is veel lekkerder en smaakt toch anders. Je kunt 6 uur aanklikken om te bezorgen en wanneer je alles afgerond hebt, krijg je een mail dat ze 25 minuten later komen. Wanneer het dan 20 over 6 is, krijg je een mail dat ze onderweg zijn en vervolgens duurt het nog 20 minuten... tja dan zijn de frietjes koud, die bovenop liggen. Dit was dus eenmalig voor ons. Dan maar wachten wanneer we weer live kunnen eten bij solera of dock

Bos
5 maart 2021

Uitstekend! Voor herhaling vatbaar

Ine ter Ellen
4 maart 2021

We hebben heerlijk gegeten, het was heel goed verzorgd en zeker voor herhaling vatbaar!

Remco
4 maart 2021

Zeer goed eten voor een goed prijs!! Zaten prop vol en het was heerlijk.

Rosalie Martens
1 maart 2021

Prima eten en meer dan voldoende. Alles was warm wat warm moest zijn.

Ina leeflang
1 maart 2021

Ik had belini met zalm besteld. Ik snap dat in deze tijd het misschien anders is maar de wraps die erbij zaten ipv de belini waren net karton dus vies jammer. de carpaccio was wel heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
28 februari 2021
Huisjes
28 februari 2021

Prima eten. Enig punt van kritiek: op de website staat veel meer aangegeven als bevat geen gluten dan er in werkelijkheid geleverd werd. Gelukkig hebben jullie dit goed op de doosjes aangegeven maar de verwachting was anders. Voor de rest heerlijk gegeten.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Dank voor uw beoordeling. Wij hebben 3 glutenvrije tapasgerechten in ons assortiment op de website en door een aantal producten apart te verpakken konden we nog wat meer gerechten glutenvrij meegeven in uw bestelling. Mocht u het een volgende keer graag anders zien dan mag u dat zeker doorgeven bij de volgende bestelling.

Joost
28 februari 2021

Rondje tapas was top!

Nando
28 februari 2021

Erg lekker eten maar was te laat

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Fijn te horen dat het lekker is geweest, onze excuses voor wachten tijdens het afhalen.

Sander V
28 februari 2021

De laatste 2 bestellingen waren al erg veel afgekoeld bij aankomst en koud. Dat is jammer wat het eten is van een goed en smakelijke kwaliteit als het warm is.

Ina leeflang
27 februari 2021

We hadden warme en koude tapas en sangria en het was heerlijk

Ina leeflang
27 februari 2021

We hadden de warme en koude tapas en het was heerlijk

Linda
27 februari 2021

Eten keurig op de afgesproken tijd bezorgd en vriendelijke bezorgster. Alle gerechten waren goed op smaak en warm genoeg. Porties ruim voldoende. Wij vonden het heerlijk maar we hopen wel snel weer in het restaurant te kunnen eten.

Niels
27 februari 2021

Heerlijk eten, goede kwaliteit. Helaas geen bestek meegelever wel service.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Dank voor het compliment, voor gasten van ons hotel stellen wij ons servies beschikbaar bij het afhalen van de maaltijden. Indien gasten het meenemen naar huis dan zit er niet standaard bestek bij inderdaad.

Safye
27 februari 2021

Eten kwam lekker warm aan. We hebben er heerlijk van genoten.

De Heus
27 februari 2021

Schnitzel was gefrituurd in de pan in boter is vele malen lekkerder. De Hamburger was te doorbakken daardoor erg droog. Een echt goeie hamburger hoort in t midden toch wat meer Rose te zijn.

Gert Van de kolk
26 februari 2021

Het verblijf was top!! Prachtige kamer en een fijn ontvangst. De reden dat ik 3 sterren heb gegeven is vanwege het eten. Vanwege de maatregelen moesten we eten bestellen en op de kamer opeten. Dit was verder geen probleem, maar het eten zelf was erg slecht. Het was deels koud en sommige stukken vlees waren extreem vet. De volgende keer kies ik voor de snackbar. Het ontbijt in de volgende ochtend was wel weer erg goed!

Demi Janssen
26 februari 2021

Wij hebben een lekkere maaltijd gekregen. Ondanks de corona, maken ze hier er het beste van!

Marjon
25 februari 2021

Heerlijk gegeten weer 👍🥂

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Dank voor het compliment Marjon!

Sonja
25 februari 2021

Super lekker! Een klein feestje thuis met deze lekkere tapas op tafel.

Marjolein
25 februari 2021

Hele mooie, duidelijk omschrijving van de gerechte en makkelijke bestellijst. Top

G.Dragt
25 februari 2021

Was heeeerlijk. Alles was keurig op tijd klaar.

Melissa
24 februari 2021

De nachos waren lekker. De quesedillas was wat kaal, hier had ik meer van verwacht. Ook de Chili spareribs misten de Chili smaak. Het vlees was wel mals. De hamburger was goed, maar wat aan de vette kant.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Dank voor de feedback!

Stefan
24 februari 2021

Het eten was goed op tijd, heerlijk warm en het smaakte voortreffelijk.

Lydia
23 februari 2021

Het rondje tapaskaart is een echte aanrader!!

Ramona
22 februari 2021

Op tijd bezorgt maar het eten was niet zoals we gewend zijn van solera helaas. De ketjap saus van het vlees was waterig en het vlees smaakte niet zoals we het gewend waren. De spareribs waren ook niet speciaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. De koks bereiden de gerechten zoals u dat van ons gewend bent. Wij kunnen ons voorstellen dat de beleving wel anders is. Hopelijk mogen we u snel weer in ons restaurant ontvangen.

Aviva
22 februari 2021

Bezorging was geweldig, bij de kamer afgeleverd. Het eten was lekker. Niet erg warm mee helaas maar de smaak was goed. Er was een gerecht bij wat echt niet lekker was en hebben we helaas moeten weggooien. Naam brood met knoflook. Het was zo dik ingesmeerd, niet te eten. De rest van de gerechten waren lekker qua smaak.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Dank voor uw feedback en beoordeling.

Marcel
21 februari 2021

Tapas warm voor 2 personen besteld. Bij ons miste de tapas kip, bakje chili saus zat er wel bij. Vond de prijs kwaliteit niet realistisch.

Maud
21 februari 2021

Eten was top! Natuurlijk niet zo als wanneer je in het restaurant zit en je t ‘vers’ vanuit de keuken op je bord hebt. Maar dit was lekker en goed!

Jamy
21 februari 2021

De carpaccio was echt verrukelijk en vol van smaak, maar de hamburgers vielen tegen de kaas was vet waardoor t broodje ook vet was, en het vlees was droog waardoor t uit elkaar viel....

J. De Ruiter
20 februari 2021

Zeer attent dat er een bedank kaartje in zat We hebben heerlijk gegeten

Bootsma
20 februari 2021

Prima voor elkaar smaakte goed👍🏻

Joris Kemps
20 februari 2021

De spareribs waren heerlijk en goed warm! Snel bezorgd en compleet met potje appelmoes 😉

Patrick
19 februari 2021

Eten was keurig op tijd, warm en heerlijk van smaak. Salade was vers, frietjes knapperig en de zalm en schnitzel smaakten erg lekker.

Danielle
19 februari 2021

Door het gedekte tafeltje in onze hotelkamer heerlijk genoten van het lekkere eten. Eten wat lekker warm en het smaakte heerlijk!

Peter Hulisz
19 februari 2021

Ook al moet je het zelf afhalen, toch heerlijk gegeten.

Liberta
18 februari 2021

Kwaliteit en hoeveelheid uitstekend!

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Hartelijk dank voor het compliment!

Anniek
16 februari 2021
Lisanne Kempers
16 februari 2021

Het eten was lekker! TOP

Saskia
15 februari 2021

We hebben heerlijk genoten. Prijs kwaliteit sluiten uitstekend aan. Zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Dank voor het compliment, fijn te lezen. Graag tot een volgende keer.

Wouter
15 februari 2021

Erg lekker. Het moet wel iets langer in de oven dan de omschrijving zegt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
15 februari 2021

Het eten smaakte voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KKoopmans
15 februari 2021

Alles was weer prima, heerlijk gegeten!,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Kormeling
14 februari 2021

De varkenshaas was helaas een beetje aan de droge kant. Te veel doorbakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van de Riet
14 februari 2021

Jammer dat de salade met kidneybonen niet bij de bestelling zat. Verder was alles prima.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Bedankt voor uw positieve beoordeling, fijn om te lezen. Onze excuses voor het ontbreken van de salade.

Kiewiet
14 februari 2021

Mijn man had de burger besteld. Deze was echt heerlijk vond hij. Ik had de varkenshaas en vond die eigenlijk te droog. Verder goed voor elkaar..

Marrel
14 februari 2021
Karin Schaefer
14 februari 2021

De friet was minder niet krokant voor de rest was het eten prima! Alleen de wachttijd was erg lang !

Mahangoe
14 februari 2021

Het eten was taai. De kip honing met mozzarella lag op de bodem vast geplakt. Het is klaar gemaakt en in de magnetron op gewarmd. We vonden het niet te eten.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. De koks bereiden de gerechten zoals u dat van ons gewend bent. Voor het behoud van de kwaliteit en de warmte hebben we gekozen voor de verpakking met seal.

Jeroen
13 februari 2021

40 minuten langer gewacht dan op de website aangegeven Mixed grill alsof het uit de magnetron kwam Spareibs enige wat we hebbrn kunnen eten, dus maar gedeeld met elkaar

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Erg jammer te horen dat u niet tevreden bent. De koks bereiden de gerechten zoals u dat van ons gewend bent. Na bereiding worden de gerechten pas verpakt en geseald.

Veldhuis
13 februari 2021

Wij waren 4 jaar getrouwd en normaal gingen we uit eten. Gelukkig een mooie tapas box kunnen bestellen, zo werd het uit eten in eigen huis. Jammer dat ik geen foto kan delen, maar alles was netjes verpakt en smaakte heerlijk! Fijn ook dat we op de hoogte werden gehouden hoe het met de bestelling stond en wanneer ze onderweg waren. Dit gaan we vaker doen.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Bedankt voor uw compliment, fijn om te lezen. Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag!

Hinsenveld
11 februari 2021
Jaap
11 februari 2021

Restaurant kwaliteit eten tegen een betaalbare prijs en bezorging stipt op tijd. Echt een aanrader!

Erik van Dam
9 februari 2021

Snel klaar, goed warm, erg smakelijk en ruim voldoende. De prijs kwaliteit verhouding is ook erg goed.

MMMJ
7 februari 2021

Het tapas eten was heerlijk. Maar ik kreeg een verkeerde bestelling. Het lekkerste gerechtje ontbrak en van een ander gerechtje waren er 2. Dat vond ik erg jammer, je betaald wel de prijs voor een restaurant maaltijd alles met elkaar.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Bedankt voor uw compliment, fijn om te lezen. Onze excuses voor de verkeerde levering, hier heeft onze chefkok zojuist contact met u over gehad. Graag zien we uw volgende bestelling tegemoet.

Gaasbeek
6 februari 2021

Macro's waren taai. Aardappel werd er waren koud

Marrit Kuipers
6 februari 2021

Lekker hoor!

Bonsink
5 februari 2021

Deels smaakte het als vanouds. Maar deels niet de kip Chili was echtanders. De Sangria was lekker maar de plastic fles wS ontluisterend.dom van ons is dat wij alles warm besteld hadden. Beter is om te bestellen met een afmaakinstructie, wat ook mogelijk was

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Dank voor uw reactie, de koks bereiden de gerechten zoals u van ons gewend bent en verpakken dit met zorg voor kwaliteit en warmte. Vervelend dat u de kipchili als minder goed heeft ervaren. U heeft inderdaad ook de optie om gerechten die vers bereid zijn zelf nog te verwarmen.

Elise
5 februari 2021

Snel geleverd en het heeft heerlijk gesmaakt.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Bedankt voor het compliment!

Slagers
5 februari 2021

Precies zoals we verwacht hadden.

Brummelman
5 februari 2021

Was weer prima verzorgd 👍

Trip
3 februari 2021

Het was heerlijk, meer dan genoeg.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Bedankt voor uw compliment, fijn om te lezen.

K.J. van Til.
3 februari 2021

We hebben hier echt niet van kunnen genieten. De bezorger was erg vriendelijk maar het eten was lauw. Het vlees was zompig,waarschijnlijk door de manier van opwarmen. Het zag eruit als en smaakte naar een magnetron maaltijd uit een gaarkeuken. De friet was heerlijk gekruid maar lauw en taai. De salade was niet te eten, zurig en niet knapperig. De puree leek uit een zakje te komen. Helaas een teleurstelling. Ik heb wel eens anders van jullie gehad. Dit is allemaal van te voren bereid en in de verpakking opgewarm en dat was echt te proeven.

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. De koks bereiden de gerechten zoals u dat van ons gewend bent. Voor het behoud van de kwaliteit en de warmte hebben we gekozen voor de verpakking met seal. Wij nemen persoonlijk contact met u op morgenochtend.

G. Beekman
3 februari 2021

Prima voor elkaar

Wind
1 februari 2021

Top eten voor weinig kregen veel miste alleen de garnalen maar buiten dat was het top

Reactie van Van der Valk Theaterhotel

Bedankt voor uw compliment, fijn om te lezen.

#520
1 februari 2021
vd Weide
31 januari 2021

Er onbraken 2st. gerechtjes. Inktvisringen en Monzarella sticks. Ook had het wel iets warmer mogen zijn. Kwaliteit was goed.

Schrijver
31 januari 2021

Wij hebben tapas besteld, 2 personen warme gerechten. Het was heerlijk! We hadden alleen een apart bestelling geplaatst voor onze ouders. Dit zat door onze bestelling. Dat was een beetje jammer. Maar het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Egberink
31 januari 2021

Alles zoals je van hen verwacht. 100% tevreden.

J. Valk
31 januari 2021

Voorgrerechtjes prima. Schnitzel was goed. Kipfilet in mixed grill mals. Toch ook wat tegenvallers. Varkenshaasje was vrij droog en redelijk smaakloos. De spareribs in mixed grill ook. Bijgerechten oke, bleekselderij in salade wel erg overheersend. Niet helemaal de kwaliteit zoals gewend bij jullie en voldeed daarmee niet aan verwachting. Bezorging keurig op tijd.

Marjan van der Plas
31 januari 2021

Was redelijk tot goed Hadden verschillende smaken sparreribs wisten niet voor wie wat was. Hadden wat meer krokant gemogen waren

Germs
25 januari 2021

De warme tapas box was ruim voldoende voor 2 personen. Het opwarmen was simpel en het heeft lekker gesmaakt. Wel hebben we de gezellige ambiance van Solera gemist, hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjon
25 januari 2021

Heerlijk gegeten weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra van Dijk
24 januari 2021

Makkelijk, snel, lekker en erg goed verzorgd in deze coronatijd.

Dik
24 januari 2021

Helaas ontbrak één van de bestelde gerechten. ( pastasalade)

Noah Smit
24 januari 2021

Taco besteld: Koude taco Ongebakken taco Goeie kip Knoflookbrood: Slap/nat Nachos Lekker! Hotel: Vies tapijt Prachtig hotel 1 vriendelijke man (mooi pak weinig haar en stond rond 23:30 bij 559 voor de deur) Rest van personeel zwaar ongevomiveert en onvriendelijk

Gerritsen
23 januari 2021

Het eten was zoals altijd goed! Netjes op tijd kunnen afhalen. Verder was prima verpakt waardoor het nog warm was bij thuiskomst.

Irek
23 januari 2021

Lekker tapas

Kroeze
23 januari 2021

Mijn ouders hebben genoten!!

Ben
23 januari 2021

Tapasbox Theaterhotel voor 2 pers. Echt een aanrader! Heerlijke gerechten, meer dan voldoende en op tijd klaar.

Johanneke
23 januari 2021

Super service Fantastische box

Melissa
21 januari 2021

Netjes optijd bezorgd , lekker en warm. Miste alleen de aardappeltjes maar daar word ik morgen netjes voor gebeld om het op te lossen. Super dat de restaurant samen werken, daardoor is de keuze reuze ! Bedankt

M. Schoolen
20 januari 2021

Snelle levering. Keurig corona proof afgeleverd. En fan-tas-tische maaltijd gehad. Zeker een aanrader.

Zuidhoek
19 januari 2021

De Mixedgrill was niet lekker en leek op een magnetronmaaltijd leek.

Kremer
19 januari 2021

Het eten was erg lekker. Ook de bezorging was goed, precies op de afgesproken tijd was de bezorger er. Wel vond ik dat er wel erg veel plastic verpakking was. We hadden echt een enorme berg plastic afval nadien. Iets wat in deze tijd toch eigenlijk niet meer kan en m.i. ook wel andere oplossingen voor zijn.

de Vries
19 januari 2021

Is precies op tijd geleverd, heerlijk van smaak, warm en ruim voldoende. 👍

Leidy
18 januari 2021

Heerlijk thuis gedineerd met tapas, aanrader !

DJ TL
18 januari 2021

Het was goed te eten maar de vorige keer was het veel meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. Kuilder-Mienstra
18 januari 2021

Het eten was, ondanks Corona tijd en zelf warm maken, erg lekker. Er was genoeg en de bijgevoegde gebruiksaanwijzing, duidelijk. Dat dit kan in deze moeilijke tijden, wordt door ons erg op prijs gesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lamberts
18 januari 2021

Smaakte prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcella
18 januari 2021

Het was heerlijk en voor elk wat wils! Ook voor niet vleeseters genoeg keus, fijn om niet apart te hoeven bestellen. We hebben achteraf nog wat gewijzigd in de bestelling en dit was geen enkel probleem. We kregen zelfs nog een fles wijn erbij! Kortom, heerlijk eten en topservice!

FH
17 januari 2021

Verwacht geen high cuisine. Het zijn opwarm-maaltijden die geseald in plastic bakjes worden geserveerd (het lijkt een beetje op wat je in ziekenhuizen krijgt). Wij begrijpen dat er wegens de omstandigheden rond covid geen voltallig keuken team aan de slag kan (het zijn moeilijke tijden). Maar als tip aan het vd Valk team: communiceer niet op de website dat de maaltijden vers en restaurant-waardig zijn. De prijs kwaliteit staat namelijk niet in verhouding. Het hotel nam het sportief op en was zeer vriendelijk!! Goede service, top team in Almelo.

Visser
16 januari 2021

Was erg lekker en op tijd

Roegies
16 januari 2021

Heerlijk de tapas warm en genoeg voor 2

Bos
16 januari 2021
Westerhoff
16 januari 2021

O.a. nacho's besteld. Totaal anders dan een paar weken terug. Deze was zo slecht. Kreeg nu een bakje nacho's met daarboven een een beetje gehakt (zeer droog) met 2 sausjes. Contact gezocht met Solera en zal teruggebeld worden. Helaas niet gebeurt.

Visser
15 januari 2021

Heerlijk gegeten, warm, vers, en goede porties.

Robin
15 januari 2021

Lijkt meer een magnetronmaaltijd in die plastic bakjes. Plastic folie gaat er moeilijk af,

38
14 januari 2021

Prima voor elkaar voldoende warm en goede bezorging

Marc
14 januari 2021

Prima service en kwaliteit. Heerlijk gegeten!

Cgm kleinpenning
13 januari 2021

Eten is goed,maar komt lauw aan. Verder perfect! Grt.

Sandra
12 januari 2021

De bezorger was er precies op de afgesproken tijd, echt top! Het eten was lekker maar qua prijs verhouding vond ik het niet helemaal waard.

Judith
11 januari 2021

Iets later bezorgd maar binnen de marge. Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rita Schuring
10 januari 2021

Het eten was lekker en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
10 januari 2021

Lekker in orde!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B.Brugmans
10 januari 2021

Was heerlijk.

Desiree
9 januari 2021

Matig. Weinig en duur betaald.

Nijhof
9 januari 2021

Wij waren niet te spreken. Zijn altijd vaste klant op het terras en in jullie restaurant. In verhouding vond ik prijs kwaliteit nu echt duur. Ook kregen wij maar de helft van de bestelling. Dit is 40 minuten nadien na geleverd. Dus qua gezelligheid en eten viel alles in duigen. Julkie mogen contact met ons opnemen.

Visser
9 januari 2021

Wij hebben vandaag cheescake besteld. Zeker de moeite waard was super lekker

Sabine
8 januari 2021

Fantastisch gegeten! Erg handig dag je het thuis lekker kan opwarmen!

Merlin
6 januari 2021

De patat was super hard en de kip heel droog. Wel lekker van smaak, jammer dat het niet goed gebakken was.

Marjon
6 januari 2021

Heerlijk weer

Maarten en Quincy
5 januari 2021

Eten was super! We hadden extra frietjes bij besteld, maar er waren al te veel frietjes bij geleverd, waardoor wij het niet op hebben gekregen. En ja, wij zijn grote eters!

Martin de Jong
5 januari 2021

Moeizame bestelling. Weinig keus uit societeit Opgeroepen om op te halen, was verkeerd. Toen het eten er was niet opgeroepen. Geen peper en zout bijgeleverd. Carpaccio was redelijk, zalm wel okee, frietjes en salade niet meer fris Ophalen was niet fijn

Lag & Ted
4 januari 2021

Heerlijke pizza!

Wendy
4 januari 2021

Voor onze dochter hadden we de kip drumsticks besteld, deze waren echter wat aan de pittige kant voor een kind van 7. Ook zat de verse fruitsalade die in het menu omschreven stond, hier niet bij en waren er ook vleugels ipv alleen drumsticks. Onze spareribs honing en de schnitzel, waren redelijk oké, maar we kregen geen aardappelwedges bij de spareribs (zoals omschreven in het menu), maar frietjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henri
3 januari 2020

De Snelle bezorging hielp niet het warm te leveren. De smaken waren niet zoals we in het restaurant gewend zijn. Volgende keer kiezen we weer wat anders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

riek sterk
3 januari 2020

Als u het eten bedoelt, dat was prima. De hotelservice eveneens. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Decaestecker Rudy
3 januari 2020

Zeer tevreden. Alle gerechten verzorgd en mooi verpakt. Mooie porties.

Spoon
3 januari 2020

De carpaccio was erg lekker, het vlees bij het hoofdgerecht droog

Kroeze
2 januari 2020

Smaak was zeer slecht Voor 40,- euro besteld Het meeste weggegooid.

Nancy Zwijnenberg
29 december 2020

Wij vonden het verrassend goed! Heerlijk gegeten, ruim voldoende (zelfs te veel voor ons) en bestellen en ophalen ging soepel. Het eten was ook goed heet. Voor herhaling vatbaar :-)

Susan
28 december 2020

Het was niet duidelijk wat wat was.

Gert
28 december 2020

Super tapa’s koud en warm om thuis zelf op te warmen. Gaat prima met de beschrijving: in de oven 8 min 180 gr.

R.B.Renema
28 december 2020

Bestelling was helaas niet geheel compleet. 1x salade ontbrak

JC de blok
28 december 2020

Vega

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CH
28 december 2020

Heerlijke tapas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
27 december 2020

Wij hadden de warme tapazbox was allemaal heerlijk, hadden als extra de spareribs erbij genomen, een aanrader!

Christian Bekhuis
27 december 2020

Het idee achter deze service is prima en zodoende zeker met de Kerstdagen erg aanlokkelijk. Helaas was de uitvoering een heel stuk minder. De bestelde varkenshaas bleek behoorlijk taai en droog te zijn, de schnitzel absoluut niet mals maar eerder hard. En de bijgeleverde frites waren slap en op het moment dat we ze uit de zak haalden (binnen 1 minuut na aflevering) eigenlijk ook al nagenoeg koud. Zeker niet voor ons voor herhaling vatbaar en ik zal het ook iedereen afraden om dit in de toekomst te gaan doen. Gezien de prijs die je voor betaald had ik toch echt meer kwaliteit verwacht.

Bakker
27 december 2020

Eten was degelijk. Varkenshaas was taai. En geen groente onder de spareribs. En vond zelf de salade lekker. Maar niet iedereen is gediend van feta en olijven. Misschien handig om hier een keuze in te geven. Beetje amateuristisch voor zo'n restaurant.

Peter
26 december 2020

Was niet superwarm. Was vorige week veel warmer. Smaak was echter heerlijk!

van Straaten
26 december 2020

Heerlijk tapas box voor twee personen besteld. Het was super lekker en zag er netjes en verzorgd uit. Absoluut een aanrader.

Vossebeld
26 december 2020

Het eten smaakte heerlijk! We zijn heel tevreden. Ook over de bezorging. Het eten is echt nog heel warm als het wordt bezorgd, ontzettend goed over nagedacht. Ook is de hoeveelheid meer dan genoeg!

Siny broeze
26 december 2020

Het eten was in 1 woord geweldig, we hebben er van genoten.

VdK
26 december 2020

Vlees iets aan de droge kant. Verder prima. Goed warm en véél!

Bouwhuis
25 december 2020

De presentatie/verpakking is super! Het eten is goed op temperatuur, echter het vlees varkenshaas was droog. Het lijkt erop dat deze is doorgegaard op de manier hoe die verpakt is.

Rutten
25 december 2020

Het eten dat we kregen was goed, helaas niet compleet en ook niet alles goed warm. Toch hebben we er wel van genoten.

Klaassen
24 december 2020

Goed eten. Prima prijs/ kwaliteit . Goed van temperatuur en goede porties.

Suze Haverland
24 december 2020
Nijhuis
24 december 2020

Was heerlijk, echt een aanrader de tapasbox

Miltenburg
24 december 2020

Keurige en snelle bezorging. Alle producten zijn degelijk en netjes verpakt. Alles is compleet en voldoende, zelfs meer dan op de kaart staat. Goed warm gebleven en heerlijk bereid. Witte wijn erbij besteld en die was zelfs gekoeld. 100 punten!

Johan van den Heijkant
23 december 2020

De “Tapas rondje kaart” besteld. Geweldig om de vele verschillende gerechtjes te kunnen proeven. Door de goede verpakkingen, was alles nog goed op temperatuur en hebben we echt heerlijk gegeten. Een echte aanrader !

Tim
23 december 2020

Eten was prima

Glenn Stern
23 december 2020

Prima Schotels, verzorgd op gemaakt, lekker. Bezorging perfect. Aanrader

Joan Ignatia-Janga
23 december 2020

We twijfelde om eten te bestellen, zou het wel warm zijn, is het wel genoeg, is het wel lekker. Maar we hebben heerlijk gegeten!! Het eten was ruim voldoende....

kleizen
22 december 2020

kan nog geen beoordeling geven,daar de bestelling pas op 2e kerstdag om 18-00u, wordt geleverd!

Marc
21 december 2020
Heutinck
20 december 2020

Wij hebben heerlijk gegeten. Prima kwaliteit/prijs verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
20 december 2020

Prima kwaliteit. Werd op de minuut op tijd bezorgd.

Jeannette
18 december 2020

Ruim voldoende, warm

Koopmans
17 december 2020

Wij hebben heerlijk gegeten van de tapas. Het was heel goed verzorgd met een duidelijke instructie erbij. De bezorging was ook prima, kwam keurig op het afgesproken tijdstip.

Marjon
17 december 2020

Heerlijk erg veel gaan we zeker vaker doen 👍

Henny Abbink
16 december 2020

Het eten was lekker, maar wij vonden de warme hapjes niet echt erg warm. We hebben het in de magnetron weer warm gemaakt.

Berger
16 december 2020

Tijdens verblijf lock-down, geweldig hoe jullie ermee omgingen. Pracht locatie, geweldig personeel mn. Roos en Loes. Wij komen zeker terug.

R. Smit
16 december 2020

Als je voor 40 euro aan eten besteld voor 2 personen dan verwacht je toch wat, helaas viel het erg tegen. Eten was lauw, gefrituurde gerechten waren slap en taai en de nachos was 1 kleffe klont. Erg jammer. Zou niet zo snel weer iets bestellen.

Lydia
15 december 2020

Erg lekkere en royale porties. De gerechten meegenomen naar huis (half uur rijden) maar was nog wel warm.

Jacqueline
15 december 2020

Heerlijke smaakvolle tapas voor 2 personen, het was echt ontzettend veel maar we hebben genoten.

Waanders
14 december 2020

Bezorger kwam 20 minuten te laat, daardoor was het eten nog wel warm, maar niet heet. De patat was zelfs bijna koud en daardoor taai. De maaltijden zagen er goed uit en de porties zelf waren zeer ruim, maar doordat het niet heet was kwamen de smaken niet goed tot hun recht, wat jammer was. De patat werd geleverd in papieren zakjes, met Remia mayonaise in sticks, niet eens in een bakje of eigen mayonaise zoals overal op de webzijde staat. Het zag er meer uit alsof het zo van een cafetaria kwam, dan uit de keuken van van der Valk. De salades waren smakelijk. Verder konden we de verfrissingsdoekjes wel waarderen, en de lollies, leuk maar meer iets voor kinderen. Helaas denk ik dat we hierdoor niet snel een tweede keer een bestelling zullen plaatsen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Hondebrink
13 december 2020

Wij hebben het afgehaald. Vlotte bediening en maaltijden vielen in de smaak.

Michael
12 december 2020
G. beekman
12 december 2020
Bruijnincx
12 december 2020

Heerlijk, meer dan genoeg en mooi op tijd bezorgd! Doen we nog eens😊

Mirjam
9 december 2020

Snelle levering en heerlijk gegeten.

Mrtn
9 december 2020

Het was niet alleen compleet maar ook lekker en ruim voldoende. Goed verzorgd en op tijd bezorgd. Hartelijk dank.

Smit
9 december 2020

Goed dat jullie bellen dat het iets later komt Patat was lauw. Verdee was alles heerlijk. We hebben er van genoten

Deniz
7 december 2020

Smaakte goed maar de bestelling was niet goed opgenomen. Opmerkingen voor aan het eten waren niet goed opgepakt. Miste de spek bij de schnitzel. Terwijl alleen de hamburger zonder bacon moest zijn. Prijsverhouding voor de burger was te hoog.

Berkhof
6 december 2020
Francien Roelofs
6 december 2020

Lekker gegeten. Het restaurant gevoel maar dan thuis. De tapas koelen wel snel af waardoor je eigenlijk te snel die moet eten. Tip: maak een combinatie van warme en koude tapas dan kun je eerst de warme en daarna de koude eten. De Mexicaanse salade van feta, zongedroogde tomaat en olijven was er niet bij. Waarschijnlijk vergeten?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B. Van der Wende
5 december 2020

Op tijd bezorgd door vriendelijk meisje. Gerechten waren erg smakelijk en goed verzorgd verpakt. Smaakt naar meer.

De jong
5 december 2020

Heerlijke tapas!!

Barink
5 december 2020

Het was heerlijk! Had wel gedacht dat in de basisbox van 35 euro iets warms zou zitten. Gelukkig kadden we zelf iets warms er bij besteld. Maar het was top! Kleine tip: doos was heel groot met twee tassen er bovenop. Om dan de deur weer open te krijgen om naar buiten te gaan was kleine uitdaging :-)

Anja
5 december 2020

Heerlijk avondje met tappas van solera

Sonja weldink
5 december 2020

Het eten was lekker en de service goed gaan we binnenkort weer doen

Lammertink
5 december 2020

De kwaliteit van de bezorgmaaltijden is enorm verbeterd ten opzichte van de zomer!! De nachos worden wel een beetje sompig en de mozzarellasticks waren niet zo heel lekker, maar dat is een kwestie van smaak. Alle andere gerechtjes uit de box waren heeeeeeerlijk! En meer dan voldoende. Vooral de biefstukpuntjes en de garnaaltjes waren voortreffelijk!!!

Braakhuis
5 december 2020

Het was heerlijk.

Sophie Reekers
5 december 2020
Ronald
5 december 2020

Keurig op tijd en heerlijke tapa’s

Bertus
5 december 2020

We waren aangenaam verrast over de grootte van de tapas die we kregen. Gelukkig hebben we een warmhoudplaatje omdat je, niet zoals in een restaurant, de tapas per keer besteld. Graag wel minder zout gebruiken en eventueel net zoals de sausje apart erbij

Robert Fidder
4 december 2020

Het bestelde eten was prima verzorgd, zag er goed uit en keurig verpakt. Maar het mag zeker warmer zijn!! Een deel van de bestelling, nagerecht, was niet geleverd, maar na een telefoontje ontvingen we de (heerlijke) cheesecake alsnog supersnel én 2 extra! Da's pas service!

J. van Zijl
4 december 2020

Smaakt niet des van der Valk's. Bij de mix grill ontbrak sausjes, wel een beetje kruidenboter.Vleessoorten( 1 homp iets wat op kip leek),spareribje en een onduidelijk stukje ander vlees.Kindermenu was goed patat en half schnitzeltje. Toch een klein bakje appelmoes erbij verwacht. Dus niet echt voor herhaling vatbaar.Sorry

Van Rossum
1 december 2020

Was goed verzorgd En lekker

Karen
1 december 2020

het Rondje Tapas was heerlijk! De bezorging was stipt op tijd, of eigenlijk zelfs iets te vroeg. Ook het eten was goed warm en erg lekker, al waren de tortilla's door de saus eroverheen gedeeltelijk zacht geworden. Het mocht de pret niet drukken.

chargois
30 november 2020

Jammer! Ik had er meer van verwacht. Eerste levering was de verkeerde, na gebeld te hebben kreeg ik het door mij bestelde. Echter was het ijskoud, de schnitzel was redelijk goed echter de gebakken uitjes waren ravenzwart. Echt zonde, ben beter gewend van van der Valk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerry Jongman
30 november 2020

Het Tapas was heerlijk. We hebben weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
29 november 2020

Lekker eten en goede communicatie via mail over bezorging, maar helaas de chilisaus en knoflookmayonaise vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Wolthuis
29 november 2020

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

dam
29 november 2020
Menmenm
29 november 2020

Heerlijke tapa's. Hadden een box, was genoeg voor 3 personen. Zeker een aanrader. Had wel iets warmer gemogen.

Irene Mensink-Eijkelkamp
28 november 2020

Het eten was enorm zout!! Vlees was veel te lang doorbakken. Jammer. Hebben veel eten weg gegooid zonde. De sterren zijn te danken voor de levering op de kamer.

Steenhagen
28 november 2020

We hadden van de warme tapasbox op z’n minst verwacht dat de inhoud warm was. Helaas was het een lauwe hap, waarvan het vocht ook nog eens uit de bakjes was gelopen. Misschien de boel de volgende keer (die er wat ons betreft niet komt) in betere, isolerende verpakking aan de vriendelijke bezorgster meegeven.

Chantal
28 november 2020

Goede flinke porties, het brood het kruidenboter was heerlijk. Lekker eten voor een goede prijs.

mjw veugelers
28 november 2020

Er zou wat meer aandacht mogen zijn over de hoeveelheid zout. Te veel naar onze smaak. Vooral bij de nacho's. Verder zag het er prima uit.